Botoşănenii, sexul şi levierul. Un sătean a fost bătut crunt de o vecină fiindcă nu a vrut să-i satisfacă fanteziile sexuale

0
0

Un botoşănean a fost băgat în spital de o vecină. Femeia l-a bătut cu un levier fiindcă bărbatul a refuzat să facă sex cu ea. Săteanul a fost dus cu ambulanţa la spital.

Personalul de la Unitatea de Primire a Urgenţelor(UPU) de la Spitalul Judeţean ”Mavromati” tratează frecvent victime ale violenţei domestice. Cazul de astăzi a fost însă unul ieşit din comun. 

Un botoşănean de 26 de ani din satul Sărata a fost adus cu ambulanţa la UPU cu traumatism cranian. Practic săteanul avea capul spart şi se simţea rău. După ce a fost pansat şi tratat bărbatul a refuzat internarea în spital.

Bătut fiindcă nu a vrut să facă sex

Botoşăneanul din Sărata a ajuns stâlcit în bătaie la spital fiindcă nu a vrut să facă sex. Mai precis omul se întorcea acasă de la crâşma satului. Pe drum s-a întâlnit cu o vecină de 30 de ani. 

Femeia i-ar fi propus tânărului să facă sex. Mai mult decât ar fi vrut o serie de fantezii sexuale aparte. Botoşăneanul a refuzat-o fără drept de apel. Supărată, femeia a luat un levier şi l-a bătut în plină stradă pe cel care o refuzase atât de brutal. A fost găsit căzut pe uliţă şi nişte săteni au chemat ambulanţa. Tânărul a refuzat să facă reclamaţie la Poliţie. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

O femeie de 76 de ani a fost agresată sexual şi bătută crunt pentru că nu a satisfăcut poftele unui tânăr de 19 ani

Două lesbiene din Rusia şi-au bătut joc de cel mai avid oponent al homosexualităţii. Milonov le-a ameninţat cu cazacii

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite