Profesor trimis în judecată pentru corupere sexuală a minorilor. Victimele, mai mulţi elevi de 13-16 ani

0
0
Arhiva foto
Arhiva foto

Profesorul a fost arestat preventiv în urmă cu câteva săptămâni. Acum, procurorii l-au trimis în judecată sub acuzaţia de corupere sexuală a minorilor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a profesorului Laurenţiu Alexandru Ciorogaru, arestat preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor, în formă continuată.

Profesorul este acuzat că a corupt sexual şase elevi cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani. 

În concret, în urma probatoriului administrat, „în sarcina inculpatului s-a reţinut că, în calitate de profesor în cadrul Liceului Tehnologic “Radu Prişcu” din comuna Dobromir, judeţul Constanţa, profitând de autoritatea pe care o avea în faţa elevilor, dar şi de încrederea pe care acesta a dobândit-o de-a lungul timpului, prin natura profesiei, în timpul orelor de curs, a întreprins mai multe activităţi ilicite”, arată anchetatorii. 

Procurorii spun că pe unii elevi i-a atins, în mod repetat, în zone intime, iar altora le-a trimis fotografii cu caracter pornografic în care protagonist era chiar el. Aceste agresiuni sexuale au durat ani de zile, arată anchetatorii.

Cercetările au fost efectuate de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Constanţa, cu sprijinul Asociaţiei pentru Victimele Infracţiunilor Sexuale. 

Vă recomandăm şi:  

Lacul Tăbăcărie din Constanţa, gazda regatei ambarcaţiunilor de competiţie şi agrement fără motor

Mii de pelerini sunt aşteptaţi la mănăstirea Dervent de sărbătoarea Izvorul Tămăduirii

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite