VIDEO O adolescentă face senzaţie la o nuntă de la ţară cu un show de beatbox

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de nici 14 ani a lăsat fără cuvinte participanţii de la o nuntă din comuna Feldru cu un show inedit. Adolescenta îmbrăcată potrivit evenimentului a ţinut o sesiune de beatbox ce i-ar ridica în picioare şi pe juraţii de la „Românii au Talent“.

Momentele artistice sunt comune la nunţile din întreaga ţară, iar cumetriile din mediul rural nu fac nici ele excepţie. Dacă de regulă mirii apelează ba la ansamblurile de muzică populară,  ba  la şcolile de dans de societate sau la diferiţi cântăreţi, nuntaşii de la o nuntă din Feldru au avut parte de un moment cu totul special.

O tânără de nici 14 ani pe numele său Ana a reuşit să lase nuntaşii cu gura deschisă cu un show de beatbox. Încă de la primele beat-uri adolescenta a fost susţinută cu aplauze şi urale. Videoclipul postat pe Youtube în decembrie a adunat deja peste 2700 de vizionări.

Beatboxul este o formă de percuţie vocală ce implică imitarea sunetelor folosind gura, buzele şi vocea. Fenomenul care a prins amploare în ultimii ani şi în România este considerat unul dintre elementele hip hop-ului.

Vă mai recomandăm:
 

Cosmin Agache, puştiul care imită orice sunet, îşi încearcă din nou norocul la „Românii au talent“

DJ-ul bistriţean care a ajuns să colaboreze cu legendarii Hip Hop-ului american

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite