Viceprimarul Bistriţei George Avram, incompatibil. În timp ce era viceprimar, acesta a administrat SC AQUABIS SRL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre viceprimarii Bistriţei a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate. Este vorba despre George Avram, care în timp ce îndeplinea funcţia de viceprimar a administrat şi Aquabis, furnizorul de apă din muncipiu. De asemenea, acesta a fost şi în Consiliul de Administraţie al Şcolii Generale nr 5.

Viceprimarul George Avram a fost găsit incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate. Potrivit ANI acesta a încălcat legea în perioada 25 iunie – 29 iulie 2008 şi în perioada 29 noiembrie 2011- 15 octombrie 2014. George Avram a deţinut pe lângă funcţia de viceprimar şi cea de administrator al unei societăţi comerciale şi membru în consiliul de administraţie al unei şcoli.

„S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 25 iunie – 29 iulie 2008, întrucât a deţinut, simultan cu funcţia de viceprimar, şi funcţia de administrator al SC Aquabis S.A”, se arată într-un comunicat de presă al ANI.

Acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate şi în perioada 29 noiembrie 2011- 15 octombrie 2014, când a deţinut simultan funcţia de viceprimar şi cea de membru în Consiliul de Administraţie al Şcolii Generale nr. 5 „Lucian Blaga”.

George Avram a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare şi a depus deja la dosar un punct de vedere în apărarea sa.

Vă mai recomandăm:

ANI: Şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Parva, în conflict de interese

Primarul Ovidiu Creţu despre procesul cu ANI: Sentinţa dată de Curtea de Apel Cluj m-a trezit

Bistriţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri