Primarul Ovidiu Creţu despre procesul cu ANI: Sentinţa dată de Curtea de Apel Cluj m-a trezit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul conferinţei de presă de joi, primarul Ovidiu Creţu a spus că a făcut recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce Curtea de Apel Cluj a menţinut decizia de incompatibilitate a Agenţiei Naţionale de Integritate. Acesta a mai spus că decizia Curţii de Apel Cluj nu a făcut altceva decât să îl trezească şi să-l facă să-şi dea seama că trebuie să-şi ia toate măsurile pentru a-şi obţine dreptatea.

„Acest subiect pentru mine părea unul simplu şi tratat uşor pentru Curtea de Apel de la Cluj. Sentinţa de acolo mi-a făcut un mare bine, pentru că am fost convins că lucrurile vor merge absolut firesc şi că justiţia îşi va spune cuvântul şi o să se termine problema. Sentinţa dată de cei de la Cluj m-a trezit, trăim într-o altfel de lume, nu una idilică şi trebuie să îmi iau toate măsurile să-mi obţin dreptatea. O să discut cu case de avocaţi cu cine trebuie, astfel încât să mă prezint competitiv în meciul cu ANI”, a declarat joi primarul Ovidiu Creţu.

Potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate, primarul Ovidiu Creţu s-a aflat în incompatibilitate în perioada 1 octombrie 2012 – 21 ianuarie 2013, pentru că a fost şi reprezentant asociat persoană juridică în cadrul S.C. Business Park Bistriţa Sud SRL, societate comercială care administrează Parcul Industrial ce urmează a fi amenajat în apropierea municipiului.

Primarul Ovidiu Creţu a atacat decizia ANI la Curtea de Apel Cluj, însă a pierdut. Ultima cale de atac este Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.



Vă mai recomandăm:

Curtea de Apel Cluj menţine decizia de incompatibilitate a primarului Ovidiu Creţu dată de Agenţia Naţională de Integritate

Încă un primar din judeţ găsit incompatibil de ANI




 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite