Unul dintre examinatorii care ar fi dat permise auto pe ochi frumoşi, în arest la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Lup ar fi acordat permisul de conducere mai multor candidaţi, pentru suma potrivită FOTO: Bianca Sara/Arhivă
Claudiu Lup ar fi acordat permisul de conducere mai multor candidaţi, pentru suma potrivită FOTO: Bianca Sara/Arhivă

Claudiu Lup, unul dintre examinatorii care i-ar fi promovat la proba practică a examenelor pentru obţinerea carnetului auto pe diverşi candidaţi pentru suma potrivită, a scăpat de gratii, judecătorii hotărând ca acesta să petreacă următoarele 30 de zile în arest la domiciliu.

Miercuri, trei poliţişti şi un examinator auto au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce ar fi închis ochii la mai multe contravenţii şi infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. 

Mai mult, examinatorul auto a luat diverse sume de bani în mai multe rânduri pentru a facilita promovarea probei practice a examenelor pentru obţinerea de către diverşi candidaţi a permisului de conducere. Despre toate acestea Adevărul a scris aici. 

Judecătorii au decis joi ca Piticari Cezar Mircea, şeful de post din Parva şi Lup Claudiu, subofiţer din cadrul Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto, alături de alte două persoane, să îşi petreacă următoarele 30 de zile în arest la domiciliu. 

Împotriva agentului de poliţie Marolicaru Florin Daniel de la Parva şi a şefului de post de la Maieru Popârţac Titu Cornel s-a luat măsura controlului judiciar pentru următoarele 60 de zile. 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite