Un poliţist aflat în timpul serviciului a lovit cu autospeciala un om al străzii care dormea pe şosea. Victima a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi dimineaţă, un poliţist care se afla în timpul serviciului de patrulare a lovit un om al străzii care dormea pe şosea. Accidentul s-a produs pe drumul naţional 17, care leagă Ardealul de Moldova, pe raza localităţii Tiha Bârgăului. Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator, stabilizat şi transportat la spital.


UPDATE 10:15: Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Mihaela Mastan, în urmă cu puţin timp, bărbatul a decedat. Acesta a ajuns la spital în stare foarte gravă, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire încă de atunci. 

Accidentul s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 06:00, în localitatea Tiha Bârgăului, pe DN17. Din primele informaţii reiese că un om al străzii dormea pe carosabil, moment în care a fost lovit de agentul care intrase în tură de puţin timp. 

„Un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, aflat în timpul serviciului de patrulare a accidentat un bărbat, care se afla căzut pe partea carosabilă. Urmează a fi idetificat bărbatul accidentat”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Bărbatul locuieşte în zonă şi este cunoscut ca fiind o persoană fără adăpost. În această dimineaţă, bărbatul a băut peste măsură şi s-a întins pe carosabil, unde a adormit. Acesta a fost găsit îmbrăcat cu haine închise la culoare şi fără păpuci în picioare. 

Fiind încă întuneric la ora producerii accidentului, agentul l-a văzut prea târziu pe bărbatul întins pe şosea şi nu a mai putut să-l evite. Acesta a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul accidentat a fost găsit de către echipajul medical în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au dat roade însă, bărbatul a fost stabilizat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. 

„La locul solicitării am găsit un pacient de 50-60 de ani, cu un traumatism cranio-cerebral grav, cu traumatism toraco-abdominal, cu o fractură deschisă la glezna dreaptă, care a intrat în scurt timp în stop cardio-respirator, fiind resuscitat cu succes, intubat, ventilat mecanic. Acesta a fost preluat si transportat la UPU pentru investigaţii suplimentare, cu pronostic rezervat,” a declarat medicul de pe SMURD, Gheorghe Muthi. 

Vă mai recomandăm:

FOTO: În prima zi de Crăciun, un şofer începător a stat suspendat mai bine de jumătate de oră pe marginea unei râpe

Un microbuz a lovit frontal o cisternă. Doi oameni au ajuns la spital în stare gravă

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite