Un microbuz a lovit frontal o cisternă. Doi oameni au ajuns la spital în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi noaptea, un microbuz a lovit frontal o cisternă, pe drumul naţional 15A. În urma impactului, două persoane care se aflau în microbuz au ajuns în stare gravă la spital.

Accidentul s-a produs marţi noaptea, pe DN15A, în localitatea Teaca, într-o zonă cu serpentine. Se pare că şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens şi a lovit frontal o cisternă. 

În microbuz se aflau patru persoane, iar în cisternă două. Microbuzul se îndrepta spre Cehia, acolo unde munceau trei dintre pasageri, care se întorceau din Bucureşti, unde au petrecut sărbătorile de iarnă.

Cisterna era goală în momentul producerii accidentului. Aceasta era înmatriculată în Ukraina. Niciunul dintre ukrainenii implicaţi nu a fost rănit. 

Două persoane din microbuz au fost grav rănite în urma impactului. Este vorba despre şofer şi pasagerul din dreapta, care au fost transportaţi la Centrul de Traume din Târgu-Mureş. Majoritatea echipelor de intervenţie care au intervenit au venit din judeţul Mureş.

„În accident au fost implicaţi 6 victime, dintre care 4 au refuzat transportul la spital. Două victime în stare mai gravă vor fi transportate la Mureş, cu echipaje din judeţul Mureş. Acestea prezintă traumatism toraco-abdominal închis, cu fracturi costale, posibill leziune de organe intra-abdominale, motiv pentru care vor fi transportate la Centrul de Traume Mureş,” a declarat medicul SMURD Tiberiu Tudor.

Vă mai recomandăm:

FOTO: În prima zi de Crăciun, un şofer începător a stat suspendat mai bine de jumătate de oră pe marginea unei râpe

O femeie a murit, după ce a fost lovită de un microbuz din Republica Moldova. Aceasta trecuse strada aiurea

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite