Accident cu trei răniţi, după ce un autoturism a intrat într-o autoutilitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost implicate într-un accident rutier petrecut din vina unui şofer neatent.

Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri după-amiază, pe Drumul Naţional 1 F, la intrarea în Zalău, dinspre Cluj-Napoca, când un autoturism Volkswagen Passat condus de un zălăuan, la coborârea pe Meseş spre Zalău, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar. În urma impactului, ambii conducători auto, precum şi pasagerul autoutilitarei au suferit leziuni traumatice, două dintre victime fiind transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean Zalău pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

La locul accidentului a fost solicitată şi intervenţia pompierilor, care au deconectat bateriile celor două autovehicule şi au sablat carosabilul de combustibilul scurs în urma coliziunii. Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate timp de câteva ore, traficul fiind blocat pe unul din sensuri.

Poliţia efectuează, în continuare, cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul şi tragerea la răspundere penală a conducătorului auto vinovat.

Vă mai recomandăm:

Lovită pe trecerea de pietoni de un şofer grăbit

Poliţist condamnat pentru că a condus o maşină neînmatriculată şi cu număr fals. Ce pedeapsă i-a dat prima instanţă

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite