Un grajd cu o vacă de lapte a ars noaptea trecută în comuna Târlişua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la incendiu. FOTO: ARHIVĂ
Imagine de la incendiu. FOTO: ARHIVĂ

Un incendiu care a izbucnit noaptea trecută la o gospodărie din comuna Târlişua a distrus un grajd  aproape în totalitate şi a ars de vie o vacă de lapte, una dintre puţinele surse de venit a unei familii foarte sărace.

 Focul la grajd a izbucnit în jurul orei 01.00 noaptea, iar proprietarii l-au văzut destul de târziu şi au anunţat pompierii. Intervenţia a fost una foarte dificilă, gospodăria fiind în satul Oarzina, pe un deal unde accesul este foarte dificil. Secretarul comunei Târlişua spune că pagubele se ridică la 20.000 de lei. „Intervenţia a fost una foarte dificilă, atât pompierii voluntari din Târlişua cât şi cei profesionişti din Beclean au avut serioase bătăi de cap cu accesul în zonă, apoi cantitatea de apă  a fost foarte mică, casa fiind situată pe un deal, departe de sursele de apă. Grajdul a fost distrus în proporţie de 80%, iar o vacă aflată înauntru a murit deoarece nu au reuşit să o scoată la timp. Restul animalelor, însă, au fost salvate", explică Teodor Răcan. Secretarul spune că familia afectată de incendiu este una foarte săracă.  

Cauza incendiului încă este necunoscută, poliţiştii şi pompierii fac investigaţii pentru a vedea de la ce a pornit focul.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite