Tânărul care a furat o maşină şi a băgat în spital un pieton a fost trimis la psihiatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul de 21 de ani care în urmă cu o zi a furat o maşină şi a lovit mai apoi un pieton pe trecerea de pieton va fi supus unei expertize medico-legale psihiatrice, la cererea procurorului care se ocupă de caz. Tânărul este cercetat pentru furt, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

„Tânărul a fost internat într-o unitate medicală de specialitate, din municipiul Bistriţa, unde urmează a-i fi efectuată o expertiză medico-legală psihiatrică pentru a se constata dacă avea discernământ în momentul comiterii faptelor”, precizează reprezentanţii poliţiei bistriţene.

Acesta se află în evidenţa Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă, unde a şi fost dus la evaluare, cu afecţiuni de natură psihică. Tânărul a şi fost internat în trecut în Secţia de Psihiatrie. Şoferul este acuzat de furt în scop de folosinţă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În urmă cu o zi, la ceas de seară, tânărul de 21 de ani a furat un autoturism, pe care proprietarul îl lăsase cu cheia în contact, după care a lovit pe trecerea de pietoni un bărbat de 31 de ani, care se află momentan în stare stabilă într-o clinică clujeană.

Tânărul a fugit de la locul accidentului şi chiar a încercat să scape de poliţiştii care erau pe urmele sale. A fost prins de poliţişti abia după ce aceştia l-au avertizat că vor folosi arma din dotare.



Mai puteţi citi:

Trei tineri din Bistriţa-Năsăud au murit într-un grav accident produs în Mănăşturel. Maşina a căzut de la 17 metri pe un câmp

Unul dintre ţiganii care a bătut un student în vară în mijlocul Clujului a murit într-un accident de circulaţie





 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite