Un tânăr a furat o maşină, a accidentat grav un pieton şi a fost prins abia după ce poliţiştii au avertizat că folosesc arma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost prins abia după ce poliţiştii l-au avertizat că vor folosi arma din dotare FOTO: Adevărul/Arhivă
Tânărul a fost prins abia după ce poliţiştii l-au avertizat că vor folosi arma din dotare FOTO: Adevărul/Arhivă

Poliţiştii din Bistriţa au avut parte luni noaptea de un accident desprins parcă din filmele de acţiune. Un tânăr de 21 de ani a furat o maşină, iar în raidurile sale prin Bistriţa a accidentat grav un pieton. Când şi-a dat seama ce a făcut a fugit de la locul accidentului, fiind prins de către poliţişti după ce i-au blocat calea şi au ameninţat că folosesc arma din dotare.

Potrivit bistriteanul.ro, la lăsarea serii, tânărul de 21 de ani a furat maşina după ce a văzut-o fără proprietar şi cu cheile în contact. A pornit la plimbare prin oraş, însă în cursa sa nebună pe străzile Bistriţei a spulberat pe trecerea de pietoni un bărbat de 31 de ani, Andrei Urs, nimeni altul decât fiul lichidatorului de la Gloria Bistriţa.

Acesta a fost găsit de către medici în stare gravă, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, iar mai apoi la o clinică de specialitate din Cluj. Se pare că starea sa este stabilă momentan.


După ce a lovit pietonul, tânărul de 21 de ani a fugit de la locul accientului, fără măcar să se asigure că victima sa mai trăieşte. A fost prins ulterior de către poliţişti, abia după ce aceştia i-au blocat calea şi l-au avertizat că vor folosi arma din dotare.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul avea permis de conducere şi nu consumase băuturi alcoolice. Acesta este în evidenţa cu afecţiuni psihice, fiind chiar internat în trecut la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa.



Mai puteţi citi:

Trei tineri din Bistriţa-Năsăud au murit într-un grav accident produs în Mănăşturel. Maşina a căzut de la 17 metri pe un câmp

Unul dintre ţiganii care a bătut un student în vară în mijlocul Clujului a murit într-un accident de circulaţie



 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite