Trei tineri din Bistriţa-Năsăud au murit într-un grav accident produs în Mănăşturel. Maşina a căzut de la 17 metri pe un câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav produs joi noaptea în localitatea clujeană Mănăşturel a dus la moartea a trei tineri din Bistriţa-Năsăud. Dintre cei 5 tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani care se aflau în maşină doar doi au supravieţuit.

Potrivit Someşeanul.ro, cel care ar fi debusolat şoferul de 20 de ani ar fi fost un câine, care ar fi apărut în faţa maşinii. Tânărul a încercat să-l evite, însă din cauza vitezei prea mari nu a mai putut controla autoturismul, a trecut printr-un parapet şi a căzut pe un câmp de la 17 metri înălţime.

O fată de 15 ani care stătea pe scaunul din dreapta a scăpat ca prin minune. Aceasta a fost şi cea care a chemat ajutoare. Adolescenta a încercat chiar să-şi resusciteze una dintre prietene, însă fără rezultat. Fata povesteşte că a fost împreună cu fratele şi prietenii săi în Dej la un suc, iar în momentul petrecerii accidentului se îndreptau spre casă.

Impactul a făcut ca maşina să se rostogolească de mai multe ori şi să se oprească cu roţile în sus. Doi dintre tineri au fost aruncaţi din maşină, fiind găsiţi la peste 10 metri distanţă de autoturism.

Trei tineri şi-au pierdut viaţa în urma impactului. Este vorba despre şoferul de 20 de ani, o tânără de 16 ani şi un tânăr de 19 ani, ambii aflându-se pe bancheta din spate. Una dintre victime a fost găsită decedată de către medici, iar pentru două dintre ele s-au aplicat manevre de resuscitare, care însă nu au dat rezultate.

Operaţiunea de salvare a fost cu atât mai dificilă cu cât maşina se afla pe un câmp, cu acces dificil şi fără lumină.

Mai puteţi citi:

Unul dintre ţiganii care a bătut un student în vară în mijlocul Clujului a murit într-un accident de circulaţie

Un fotbalist de la Gloria Bistriţa s-a ales cu dosar penal după ce beat bine a provocat un accident în faţa poliţiei





 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite