Studenta care a făcut-o penibilă pe Mihaela Rădulescu, atac şi la Pro TV: „Sper din tot sufletul ca CNA să îţi trimită amenda pe care o meriţi!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu a fost atacată dur în urma primei emisiuni a noului sezon „Românii au talent” FOTO: Pro TV
Mihaela Rădulescu a fost atacată dur în urma primei emisiuni a noului sezon „Românii au talent” FOTO: Pro TV

Adriana Şandru, studenta la Jurnalism care a reacţionat după ce Mihaela Rădulescu i-a spus unei adolescente că este prea grasă pentru a-şi urma visul, aruncă vina pentru cele întâmplate în ograda Pro Tv, susţinând că echipa de la montaj a decis să păstreze scena în care copila de 14 ani a fost atacată în mod public.

Prima ediţie a emisiunii „Românii au Talent”, de vineri, a determinat reacţii diverse în mediul on-line, în special din cauza remarcilor juratului Mihaela Rădulescu, care a numit-o pe o adolescentă de 14 ani grasă şi i-a spus că dacă nu slăbeşte 5 kilograme nu mai trece de ea în etapa următoare.

Unul dintre bloggerii care au taxat-o dur pe Mihaela Rădulescu pentru această remarcă a fost studenta Adriana Şandru, care nu s-a ferit s-o numească penibilă, după prestaţia de vineri.

Potrivit studentei, de vină pentru cele întâmplate nu este numai Mihaela Rădulescu, ci şi echipa de la Pro Tv care a montat emisiunea şi a decis să păstreze scena în care copila de 14 ani este jignită public. 

studenta sandru

Studenta Adriana Şandru (Foto: Arhivă personală)

„Pro TV, erai singurul post TV românesc care avea emisiuni de tip show, la care mă mai uitam. Jumătate din vina pentru tot ce s-a întâmplat vineri, pe 13 martie, îţi aparţine ţie şi oamenilor, care la montaj au decis să păstreze scena în care copila de 14 ani a fost atacată în mod public. (...) Am fost tare mândră de tine când ai decis să schimbi juriul de la „MasterChef”, pentru că m-ai făcut să cred că în România se mai pot face emisiuni televizate, care să nu mizeze pe circ şi scandal ieftin, pentru rating. Vineri seara mi-ai demonstrat cât de tare m-am înşelat!

Sper din tot sufletul ca CNA să îţi trimită amenda pe care o meriţi! Nu ştiu ce faceţi voi, dar eu sunt sigură că NU mă voi mai uita la „Românii au talent”. S-a dovedit că principiile pe baza cărora este făcută această emisiune nu coincid cu principiile mele şi că cel mai bun lucru pe care îl pot face este să mai tai de pe listă încă o emisiune difuzată de un post TV românesc”, spune Adriana Şandru (foto dreapta) pe blogul său.

 

Românii au talent. Cred că putea să-mi spună asta în culise, nu în sală, de faţă cu toată lumea

Adolescenta jignită de Mihaela Rădulescu se numeşte Crina Cătinean, are 14 ani şi este din Bistriţa. Deşi adolescenta a spus că nu s-a simţit jignită de remarcile Mihaelei Rădulescu, aceasta a precizat că jurata putea să îi dea aceste „sfaturi” în particular nu în faţa miilor de oameni prezenţi la preselecţiile de la Cluj.

„Nu m-am simţit jignită, în gimnastică greutatea este importantă. Totuşi, cred că putea să îmi spună asta în culise, nu în sală, de faţă cu toată lumea. Asta a spus şi mama, că putea să nu fie atât de răutăcioasă şi îmi spună doar mie în particular. Mama a fost puţin deranjată de comentariile Mihaelei”, au fost cuvintele Crinei.

Reacţia adolescentei se pare că a deranjat-o pe Mihaela Rădulescu, care a simţit nevoia să o mai pună  la punct încă o dată pe Crina (foto jos), pe pagina sa de Facebook:



„Io am fost blândă şi…doar la începutul unei cariere de jurat :))). Dar …give me a f…g break, „copila” vroia să-I spun că-I grasă la pauză sau în culise ?!?! – data viitoare o să mutăm masa juriului, cu juraţi, camera şi concurenţi în culise şi o să-i spun acolo acelaşi lucru – eşti grasă pentru dans, balet, gimnastică. Ţi-ar spune asta orice antrenor sau coregraf bine intenţionat. Eşti minunată pentru orice altceva, chiar şi pentru o carieră în showbiz, pe la emisiunile care stau să asculte văicăreli şi fac audienţă din scandal, nu din logica faptelor”.

Vă mai recomandăm:

crina

Mihaela Rădulescu, lovită din nou pe bloguri: „Nu poţi ca la 45 de ani, cu copil acasă, să te tăvăleşti pe jos ca să îţi demonstrezi ţie şi altora nişte lucruri“

Studenta care a făcut-o penibilă pe Mihaela Rădulescu, ultima lovitură pe blog: „De dragul banilor, al succesului sau al rolului, unii au uitat să fie oameni"

CNA a primit reclamaţii care vizează comportamentul Mihaelei Rădulescu



 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite