Mihaela Rădulescu, lovită din nou pe bloguri: „Nu poţi ca la 45 de ani, cu copil acasă, să te tăvăleşti pe jos ca să îţi demonstrezi ţie şi altora nişte lucruri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu a debutat în juriul "Românii au talent". FOTO: Pro TV
Mihaela Rădulescu a debutat în juriul "Românii au talent". FOTO: Pro TV

Debutul Mihaelei Rădulescu la „Românii au talent“ a produs reacţii dure în blogosferă. Criticile aduse de vedetă unei tinere care a evoluat la preselecţia din Cluj pentru faptul că ar fi grasă au strânit controverse. Mihaela Rădulescu a fost dur criticată de două blogeriţe, însă vedeta a avut parte de sprijin din partea unei PR-iţe care activează în Anglia.

Mihaela Rădulescu "încinge" blogosfera. După ce o studentă la Jurnalism a criticat-o dur pe blogul personal, vedeta este defiinţată de data această de o bloggeriţă care scrie critică de film. “Nu mai pot cu Mihaela Rădulescu. Nu ştiu ce caută la Românii au Talent, nu ştiu în calitate de ce este jurat la show. Ea nu are şi nici nu a avut vreodată vreo meserie, deci ce caută aici nu pricep. Aseară când m-am uitat la emisiune am trecut de la amuzament, la dezgust şi, într-un final, NERVI”, a scris Raluca Roşu pe blogul personal.

Mihaela Rădulescu: „Dacă te pun pe cântar data viitoare"

Mihaela Rădulescu a debutat în showul „Românii au talent” cu un moment controversat. Un număr de gimnastică realizat de către două tinere în cadrul preselecţiei de la Cluj s-a terminat cu critici dure din partea vedetei: „Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin nu mai treci de mine", i-a atras atenţia Mihaela uneia dintre concurente. Cele două tinere au executat un număr de gimnastică pe melodia „Just Give Me a Reason" a lui Pink. Spectacolul a avut succes atât în faţa juriului cât şi a spectatorilor. Comentariul Mihaelei a atras replica Andrei: „Mie nu mi s-a părut că fata este grasă. Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine". Mihaela nu s-a lăsat mai prejos şi a ironizat-o pe solistă: „Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebadelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, e dans. Lumea te-a aplaudat. Reacţia ta a fost una pe placul publicului. Eu am părut aia rea. Este ca şi cum eu mi-aş da cu părerea despre muzică". Cele două tinere au trecut în etapa următoare. 

“Această «divă» se pricepe la tot, dar la nimic” 

Raluca Roşu are un blog specializat în critică de film. Bloggeriţa crede că Mihaela Rădulescu nu are ce căuta în show-ul “Românii au talent”: “Înţeleg operaţiile estetice, înţeleg faptul că vrea să arate bine şi chiar, pe alocuri, o admir pentru asta. Ce nu înţeleg eu este limba aia plimbată de colo colo, muşcăturile alea de buză senzuale, repetate obsesiv şi gândite de acasă, când pe scenă era un băiat care dansa sau o doamnă săracă cu duhul. Probabil Mihaela Rădulescu se consideră o divă a României şi trebuie să se comporte ca una. Ce a uitat ea este că o divă face ceva, e recunoscută pentru ceva şi îşi merită locul. Rădulescu a avut 3 interviuri, nişte emisiuni de duminică cu mulţi invitaţi, dar la care vorbea numai ea, mult tupeu, sprijin financiar, sport şi…operaţii estetice. Ah, a mai scris şi nişte cărţi între timp pentru că bubuie de cultură şi chiar are ce să ne ofere nouă, muritorilor de rând. Multe şi degeaba. Cu alte cuvinte, această “divă” se pricepe la tot, dar la nimic”

„Nu poţi să ai comportamentul ăsta de Rahova"

„Nu poţi ca la una dintre puţinele emisiuni serioase din România, de o asemenea anvergură să vorbeşti cu limbajul Mihaelei Rădulescu, nu poţi să ai comportamentul ăsta de Rahova, nu poţi ca la 45 de ani, cu copil acasă să te tăvăleşti pe jos ca să îţi demonstrezi ţie şi altora nişte lucruri şi NU AI DREPTUL să faci nişte fete de 14 ani grase, nişte fete care au avut un act artistic frumos, sensibil şi muncit.  Dacă se întâmpla asta peste ocean o plătea rău de tot. Eu mă bucur totuşi că a făcut-o pentru un motiv: sper că lumea s-a mai dumirit în legătură cu cine este şi ce poate această femeie”, mai scrie Raluca Roşu. 

„Nu eşti o divă a României”

“Aşadar, Mihaela Rădulescu, simt nevoia să-ţi spun că nu eşti o divă a României, te rog din suflet lasă-ţi limba să stea acolo unde îi este locul, în gură, nu o mai flutura excitată pentru că nu este nici sexy, nici senzual, este doar foarte amuzant şi dezgustător în acelaşi timp, înţelege că emisiunea înseamnă mult mai mult decât îi oferi tu acum, ai decenţă şi eleganţă şi bun simţ (aşa cum încerci să arăţi, dar faptele te trădează) şi înţelege că aşa cum te prezinţi acum, nu eşti idolul nimănui (se vede că îţi doreşti mult, dar mult de tot). Prefer ca la 45 de ani să fiu mai plinuţă, să am riduri şi varice, dar să am bun simţ, decenţă, copilului meu să nu îi fie ruşine cu mine, să-mi asum vârsta şi să-mi dau seama că prea mult e prea mult”, concluzionează Raluca Roşu. 

Cine este Raluca Roşu
 

Raluca Roşu este „Lifestyle & Film Editor” la revista online „Add Some Style”. Originară din Bacău, Raluca a studiat la SNSPA - Comunicare şi Relatii Publice şi a rămas în Bucureşti. Tânăra a lucra la revista online Art Out şi la agenţia de publicitate Golin. Raluca scrie şi pe blogul personal „rosuraluca.wordpress.com” în special materiale despre filme. „Eu sunt Raluca şi îmi plac filmele…atât de mult încat prietenii mei s-au saturat să mă asculte vorbind doar despre asta, motiv pentru care mi-am deschis minunatul blog”, scrie Raluca în prezentarea blogului. 

Mesaj pentru Mihaela Rădulescu: „Eşti penibilă”

Critici a primit Mihaela Rădulescu şi de la Adriana Şandru, studenta la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea din Bucureşti, a scris pe blogul personal o scrisoare dură la adresa Mihaelei Rădulescu. 
 

„Nu am scris în viaţa mea o scrisoare publică, dar ţie, dragă Mihaela Rădulescu, după prima ediţie de la Românii au talent, simt să îţi scriu una. Una pe care sper să o citeşti! Ştiu că e cam nasol ca eu, un nimeni,  să îţi spun că esti penibilă. Dar o fac! Uneori, noi, ăştia mai mici şi mai neînsemnaţi, mai spunem şi lucruri trăsnite, dar care au destul de mult sens! Eşti penibilă! Înţeleg! Ai 45 de ani, ai fost nevoită să îţi pui silicoane pentru că sânii ţi s-au lăsat, cu fiecare zi care trece îţi mai apare un rid pe faţă şi probabil că treci printr-o criză destul de naşpa. Dar asta nu îţi dă dreptul să acţionezi şi să vorbeşti aşa cum o faci. Eşti penibilă!”, scrie bloggeriţa.

Cine este Adriana Şandru

Adriana Şandru (22 de ani) este studentă în cadrul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea din Bucureşti. Tânăra este originară din Brăila. „Eu sunt Adriana Şandru. Şi habar nu am ce să scriu! Când vine vorba să mă descriu, creierul meu se blochează, limba mi se plimbă în gură şi rămân fără  idei”, scrie tânăra în prezentarea de pe blogul ei - oglindacatreprezent.wordpress.com. Ea a lucrat în trecut la siteul  „Black Friday Mania”şi a fost asistent PR la compania Beauty One. „Articolele mele sunt structurate pe categorii: Dulcele cotidian- în care povestesc întâmplări mai mult sau mai puţin obişnuite prin care trec, Gânduri gândite- unde analizez trăiri, gânduri sau idei pe care le am. În plus,  scriu şi advertoriale în care prezint produse sau servicii care cred că ar fi utile pentru cititorii mei”, explică Adriana.

„De ce toţi cei care o critică pe Mihaela Rădulescu trag ţara în jos”

Mihaela Rădulescu are şi susţinători în blogosferă. Alexadra Dobocan, o specialistă în PR care activează în Londra, scrie pe blogul său de pe  „Adevărul” un articol intitulat: „De ce toţi cei care o critică pe Mihaela Rădulescu trag ţara în jos”.„Nu am văzut „Românii au talent“ şi nu am văzut-o nici pe Mihaela Rădulescu, dar nici nu e nevoie să o fi văzut. Trăiesc în vest şi reacţii de genul studentei la jurnalism care nu a găsit un subiect mai bun pe seama căruia să işi etaleze limbajul limitat şi viziunile şi mai limitate îmi provoacă un fel de tristeţe şi, în esenţă, trag ţara în jos. Adriana Sandru, studenta care i-a dedicat o scrisoare publică Mihaelei Rădulescu în care a făcut-o penibilă, scrie despre ea că „Habar nu am ce să scriu! Când vine vorba să mă descriu, creierul meu se blochează, limba mi se plimbă în gură şi rămân fără idei“. Totodată, această studentă antrenează mii de oameni într-o conversaţie care n-o să ducă niciodată la niciun fel de emancipare a poporului ăstuia în care pensiile sunt prea mici, femeile sunt desconsiderate (proporţional vorbind) şi showbizul ia locul lecturii şi culturii”, scrie Dobocan. 

„E OK să vrei să faci bani, e OK sa vrei să fii frumoasă şi să nu-ţi atârne sânii”

“Adriana, hai să-ţi spun ceva, ai văzut-o ultima oară pe Madonna? I-ai numărat operaţiile estetice şi bărbaţii tineri care o însoţesc la spectacole? Ţi-am dat un exemplu pe care să-l poţi şi tu întelege. E OK! E OK să ai 45 de ani şi să mai vrei să fii in centrul atenţiei, e OK să vrei să faci bani, e OK sa vrei să fii frumoasă şi să nu-ţi atârne sânii. Ba, chiar mai mult, comentarii ca şi ale tale, la adresa Madonnei după ce a picat pe scenă la British Music Awards, au fost innăbuşite de Guvernul Englez. Deoarece comentarii de genul pe care le-ai făcut tu nu sunt OK! Dacă vrei să scrii ca să te lansezi în lumea jurnalismului, sunt destule alte subiecte pe care le poţi aborda, de acest gen. Ştii că femeile din Regatul Unit şi-au unit forţele pentru a convinge Guvernul să taie taxele pe produsele de igienă personală precum tampoanele? Sintagma-cheie aici fiind <<şi-au unit forţele>>“, scrie Alexanda Dobocan. 

“Ce fel de profesori predau acestei domnişoare?”

„Pentru ca România să se emancipeze va trebui să fim uniţi şi unite şi mai puţin răi. Aşa că, draga mea Adriana, data viitoare când vrei să scrii un blog, ca să ai ce pune pe CV, alege-ţi o cauză măreaţă, încearcă să produci o schimbare, nu să antrenezi un grup imens de oameni într-o conversaţie inutilă şi neproductivă. Eşti tânără, tu eşti viitorul ţării şi intr-o zi, aşa ca şi Mihaela, ai să ai şi tu riduri şi ai să vrei să te simţi frumoasă din nou şi nimeni nu ar trebui să te critice pentru asta. Ar trebui să ne dezvoltăm şi să evoluăm într-o societate unde fiecare e liber să se exprime aşa cum doreşte. În ţările vestice au loc trei showuri de genul celui pe care tu îl condamni, pe oră, şi lumea nu stă în loc. E OK!  Şi încă un gând – ce fel de profesori predau acestei domnişoare? Cadrele noastre didactice nu se mai simt deloc responsabile pentru educaţia generaţiei care, în fond, va conduce ţara într-o zi?”, mai arată Alexandra. 

Reacţia Mihaelei Rădulescu

Cea mai nouă prezenţă feminină de la masa juriului „Românii au talent“ şi-a exprimat, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina personală de Facebook, mulţumirea faţă de audienţa înregistrată de postul Pro TV la debutul show-ului şi a dat o replică persoanelor care au criticat-o pentru atitudinea şi comentariile din primul episod al emisiunii.

„Gustul succesului este mirodenia mea preferată! Iar l-am simţit, văzând cifrele de audienţă şi vă mulţumesc pentru...tot! Chiar şi cei care înjură şi murdăresc pagina sau atmosfera sunt parte din ecuaţia succesului meu - o urâm, dar nu putem fără ea. Fiţi senini şi buni şi ...s-aveţi VIAŢĂ!“, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina oficială de Facebook.

Citeşte şi

Mesaj dur pentru Mihaela Rădulescu: „Eşti penibilă! Eşti doar o femeie care se simte bătrână, cu sânii pe afară şi cu vocea ridicată“. Reacţia vedetei

INTERVIU Mihaela Rădulescu, despre noul sezon „Românii au talent“: „ Mi-a fost greu să trimit acasă copii drăgălaşi sau oameni în vârstă adorabili“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite