Sediul PSD Bistriţa-Năsăud, vandalizat. Preşedintele executiv: „Vom reabilita situaţia şi vom curăţa înscrisurile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe pereţii sediului PSD apare scris cu spray negru „ciuma roşie” FOTO: Bianca Sara
Pe pereţii sediului PSD apare scris cu spray negru „ciuma roşie” FOTO: Bianca Sara

În cursul nopţii de miercuri, sediul PSD Bistriţa-Năsăud a fost vandalizat, pe pereţii şi pe geamurile acestuia fiind scrisă cu un spray cu vopsea neagră expresia „ciuma roşie”. Reprezentanţii PSD Bistriţa-Năsăud spun că nu vor încerca să-i găsească pe vinovaţi.

Miercuri noaptea, sediul PSD Bistriţa-Năsăud din centrul istoric al oraşului a fost vandalizat. Pe pereţii şi pe geamurile sediului a apărut scrisă cu un spray expresia „ciuma roşie”. 

Deocamdată nu se ştie cine sunt cei care au vandalizat clădirea istorică în care funcţionează sediul PSD, la poliţie nefiind depusă nicio plângere în acest sens. Contactat pentru a comenta cele întâmplate, preşedintele executiv al PSD BN Nicolae Moldovan a precizat că nu crede că se impune o măsură atât de drastică precum o plângere la poliţie.

„În astfel de momente, sunt şi reacţii de genul acesta. Vom reabilita situaţia şi vom curăţa înscrisurile. Cred că au fost nişte tineri exaltaţi”, a mai spus Nicolae Moldovan.

Vă mai recomandăm:

Turistul ceh care şi-a bătut joc de români a fost găsit după ce a vandalizat o cetate dacică: „Dacă n-aş fi fost un idiot, n-aş fi ajuns în România”

VIDEO Podul de la intrarea în Deva a fost mâzgălit cu mesaje triviale şi naziste

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite