REZULTATE TITULARIZARE Doar 5 profesori au şanse să primească o catedră după contestaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Peste 100 de profesori din cei aproape 700 care au susţinut anul acesta examenul de titularizare au fost nemulţumiţi de notele obţinute şi au depus contestaţie. Doar 5 dintre ei au reuşit să treacă de „pragul” de 7 necesar pentru a obţine o catedră.

680 de profesori din Bistriţa-Năsăud au susţinut săptămâna trecută examenul de titularizare. Dintre aceştia 116 au depus contestaţii, fiind nemulţumiţi de nota obţinută. Se pare că cele mai multe contestaţii au fost depuse de educatoare şi învăţătoare, care au şi obţinut cele mai multe note mici anul acesta.

Norocoşi au fost doar 5 dintre ei, care au reuşit să obţină, în urma recorectării, note peste 7, care le dau posibilitatea să se aleagă cu o catedră după şedinţa de repartizare care va avea loc mâine, la centrele de examinare.

Anul acesta, 290, adică mai puţin de jumătate dintre cei care s-au prezentat la examenul de titularizare au reuşit să obţină note peste 7. Doi candidaţi, care au susţinut examenul la Limba şi Literatura Română şi respectiv la Religie Ortodoxă, au obţinut nota maximă.

De asemenea, 34 de cadre didactice cu peste 5 ani experienţă în sistem nu au reuşit să obţină nici măcar nota 5. În total 21,9% dintre candidaţi nu au obţinut nota 5.


Vă mai recomandăm:

Povestea profesorului de nota 10 Florin Bojor: de la primul dicţionar catalan-român, la Partidul Românilor din Spania şi la catedra românească

REZULTATE TITULARIZARE 2013 Profesorii, mai slab pregătiţi decât în 2012

 

 


 


 

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite