Îndrăzneala rudelor bătăuşului care a murit în urmă cu o lună în judeţul Cluj: l-au şantajat pe cel care i-a procurat mortului un permis de conducere fals

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Varga din satul Floreşti, comuna Nimigea, nu se linişteşte şi pace. Membrii acestei familii care au instaurat groaza în zonă continuă să adune dosare penale. Trei dintre rudele lui Boby Varga, romul care a murit la începutul lunii septembrie în comuna Fundătura, l-au şantajat pe cel care i-a procurat mortului un permis de conducere fals. Aceştia îl consideră pe bărbat răspunzător de moartea lui Boby Varga.

La începutul lunii septembrie, Boby Varga, un rom de 22 de ani din Nimigea îşi pierdea viaţa într-un accident de maşină petrecut în comuna clujeană Fundătura. Romul gonea cu viteză, moment în care a pierdut controlul volanului şi s-a oprit într-un cap de podeţ. În ciuda eforturilor medicilor ajunşi la faţa locului, tânărul nu a putut fi salvat.

Rudele tânărului ajunse şi ele la faţa locului au încercat să agreseze echipajul ambulanţei. Pentru că rudele lui Boby Varga au urmărit ambulanţa, care se îndreaptă spre Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca, echipajul a cerut să fie aşteptat a sosirea în Cluj-Napoca de forţele speciale ale poliţiei, lucru care s-a şi întâmplat.

Boby Varga a intrat în atenţia opiniei publice după ce în luna iunie a acestui an, împreună cu fratele său Călin, au lăsat într-o baltă de sânge un student, după ce acesta a îndrăznit să îi atenţioneze că au parcat unde nu trebuie.

Studentul a suferit o dublă fractură de mandibulă, intrând direct în sala de operaţii. Mai mult, la auzul acestor veşti, tatăl studentului a făcut stop cardiac şi a decedat. Ulterior, studentul şi-a retras plângerea, cei doi fiind eliberaţi şi cercetaţi doar pentru disturbarea liniştii publice.Cei doi au scăpat de închisoare după ce studentul şi-a retras plângerea.

Membri familiei Varga însă nu s-au oprit aici. Potrivit poliţiei bistriţene, trei membri ai familiei Varga au şantajat un alt bărbat din comună, cerându-i o sumă de bani pentru a nu-l acuza în instanţă de moartea lui Boby Varga. Asta pentru că bărbatul i-ar fi procurat lui Boby Varga un permis de conducere fals, fără ca romul să aibă parte de vreo oră de legislaţie sau de conducere.

Bărbatul care i-a procurat lui Boby Varga permisul de conducere i-a denunţat pe cei trei la poliţie, aceştia fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi propuşi pentru arestare preventivă.

Familia Varga, colecţionară de dosare penale

Familia Varga locuieşte în satul Floreşti, comuna Nimigea. Aceasta este bine cunoscută în zonă pentru violenţă, dar şi pentru problemele avute cu legea. Boby Varga, la cei 22 de ani deja adunase dosare penale pentru furt calificat, jaf şi agresiune.

Potrivit presei italiene, în 2010, Boby Marian Varga alături de alţi doi tineri au fost arestaţi după ce au jefuit şi bătut un italian homosexual. Incidentul s-a petrecut în oraşul Forli, într-o zonă izolată. Un italian homosexual în vârstă de 45 de ani l-a abordat Boby Marian Varga pentru un raport sexual contra cost.
Imediat după începerea raportului sexual, Marian Boby Varga l-a agresat pe italian şi i-a cerut bani. La faţa locului au mai apărut alţi doi români, care l-au bătut pe italian,furându-i toţi banii. Prinşi de către carabinieri, cei trei români, printre care şi Marian Boby Varga, au recunoscut că se prostituau.
 
Localnicii din Nimigea spun că cei din familia Varga sunt foarte periculoşi, autorităţile locale păstrând distanţa în ceea ce-i priveşte. Aceştia s-au stabilit la perferia satului Floreşti, unde şi-au ridicat mai multe căsuţe cu una sau două camere, fără nicio autorizaţie de construire.

„Nimeni din comună nu vrea să îşi facă de lucru cu cei din acea familie (n.r. Varga).  Am auzit că lasă ţigăncuşe gravide, iar când fetele sunt în ultima lună, le duc în Italia, unde acestea nasc, iar apoi vând copiii, proprii copii. Se aude prin comună că cer şi câte 20.000 de euro pentru un copil. Nimeni nu intră în ghetoul acela, nici poliţia, nici autorităţile”, a declarat un locuitor al comunei Nimigea pentru Adevărul.

Atât primarul comunei Nimigea, Runcan Mirea Gavrilă, cât şi  şeful postului local de poliţie Gavrilă Ciui au refuzat să  dea detalii despre fraţii Varga.

Mai puteţi citi:

O „prostituată masculină" şi un tâlhar violent sunt infractorii care l-au bătut cu bestialitate pe un clujean pentru că le-a atras atenţia că nu parchează bine

Unul dintre ţiganii care a bătut un student în vară în mijlocul Clujului a murit într-un accident de circulaţie

Boby Varga, romul care a nenorocit un student în Cluj, a fost condus pe ultimul drum cu fastul unei nunţi. Peste 1000 de persoane i-au fost alături

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite