FOTO O „prostituată masculină" şi un tâlhar violent sunt infractorii care l-au bătut cu bestialitate pe un clujean pentru că le-a atras atenţia că nu parchează bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boby Varga a mai fost închis pentru jaf, bătaie şi prostituţie FOTO: Facebook
Boby Varga a mai fost închis pentru jaf, bătaie şi prostituţie FOTO: Facebook

Judecătoria Cluj a decis să-i aresteze preventiv pe fraţii Boby şi Călin Varga pentru că l-au bătut cu bestialitate pe un tânăr care le-a atras atenţia că parchează pe trotuar. Cei doi sunt din comuna Nimigea, Bistriţa-Năsăud, unde sunt cunoscuţi pentru violenţa şi fărădelegile pe care le-au făcut atât în ţară cât şi în străinătate. Unul dintre ei a fost arestat în Italia pentru că practica prostituţia.

Fraţii Boby şi Călin Varga au fost arestaţi preventiv, miercuri, în urma unei decizii a Judecătoriei Cluj pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru loviri şi alte violenţe, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Simona Virci, pentru Adevărul. Tinerii de 22 de ani, respectiv de 17 ani, ambii din judeţul Bistriţa- Năsăud,l-au bătut cu bestialitate, la data de 16 iunie, pe un student  21 de ani, din Huedin, judeţul Cluj, pentru că a îndrăznit să le atragă atenţia că au parcat pe trotuar, într-o staţie de troleibuz din cartierul clujean Mărăşti.  Deşi acesta a căzut la pâmânt, dar cei doi au continuat să îl lovească cu picioarele în zona capului.  Incidentul s-a petrecut la ora 18.00, iar după câteva ore, victima a fost operată de urgenţă întrucât a suferit o dublă fractură de mandibulă. Când a aflat despre incident, tatăl băiatului, de 55 de ani, a suferit un infarct din cauza spaimei şi a decedat. Victima i-a reclamat pe cei doi pe 23 iunie, iar pe 24 iunie, poliţiştii i-au reţinut. 

Cine sunt fraţii Varga 

Boby şi Călin Varga sunt din Bistriţa-Năsăud, mai exact din satul Floreşti, comuna Nimigea. Aceştia sunt cunoscuţi pentru violenţă, dar şi pentru problemele avute cu legea. Boby Varga, la cei 22 de ani deja are dosare penale pentru furt calificat, jaf şi agresiune.

Potrivit presei italiene, în 2010, Boby Marian Varga alături de alţi doi tineri au fost arestaţi după ce au jefuit şi bătut un italian homosexual. Incidentul s-a petrecut în oraşul Forli, într-o zonă izolată. Un italian homosexual în vârstă de 45 de ani l-a abordat Boby Marian Varga pentru un raport sexual contra cost.

Imediat după începerea raportului sexual, Marian Boby Varga l-a agresat pe italian şi i-a cerut bani. La faţa locului au mai apărut alţi doi români, care l-au bătut pe italian,furându-i toţi banii. Prinşi de către carabinieri, cei trei români, printre care şi Marian Boby Varga, au recunoscut că se prostituau.

"Cer şi câte 20.000 de euro pentru un copil"

Localnicii din Nimigea spun că cei din familia Varga sunt foarte periculoşi, autorităţile locale păstrând distanţa în ceea ce-i priveşte. Aceştia s-au stabilit la perferia satului Floreşti, unde şi-au ridicat mai multe căsuţe cu una sau două camere, fără nicio autorizaţie de construire.

„Nimeni din comună nu vrea să îşi facă de lucru cu cei din acea familie (n.r. Varga).  Am auzit că lasă ţigăncuşe gravide, iar când fetele sunt în ultima lună, le duc în Italia, unde acestea nasc, iar apoi vând copiii, proprii copii. Se aude prin comună că cer şi câte 20.000 de euro pentru un copil. Nimeni nu intră în ghetoul acela, nici poliţia, nici autorităţile”, a declarat un locuitor al comunei Nimigea pentru Adevărul.

Atât primarul comunei Nimigea, Runcan Mirea Gavrilă, cât şi  şeful postului local de poliţie Gavrilă Ciui au refuzat să  dea detalii despre fraţii Varga.

Citeşte şi

Cei doi romi care l-au bătut cu bestialitate pe un tânăr într-o staţie de troleibuz au fost arestaţi. Tatăl victimei a făcut infarct

Comisarul-şef care şi-a umilit colegul pentru că a avut curajul să-l oprească în trafic va fi repus în funcţie

De ce a demisionat poliţistul clujean care a avut curajul să-l oprească în trafic pe şeful său

 

VIDEO Noi elemente în cazul poliţistului de la Rutieră anchetat pentru că l-a oprit în trafic pe un şef al Poliţiei Cluj. A apărut înregistrarea care surprinde incidentul

 

VIDEO Şeful Poliţiei Române: „11 ofiţeri din conducerea poliţiei clujene sunt cercetaţi disciplinar. Printre ei se află fostul şef IPJ Cluj, Ioan Păcurar“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite