Harta interactivă a celor 100 de locuri „musai de vizitat“ în Poarta Transilvaniei, lansată oficial

0
Publicat:

100 de locuri musai de vizitat din Poarta Transilvaniei este o inițiativă a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, realizată cu sprijinul Europe Direct Bistrița-Năsăud.

Transilvania FOTO: Travel
Transilvania FOTO: Travel

Pe 5 decembrie, de  Ziua internaţională a voluntarilor, s-a dat start acțiunii "100 de Locuri Musai de Vizitat" din Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud.

Cu acest prilej a fost lansă harta interactivă a celor 100 de obiective "musai de vizitat".

24 de tineri denumiți ambasadori ai Porții Transilvaniei pasionați de turism, mișcare și promovare, studenții șimasteranzii de la Facultatea de Geografie, Geografia Turismului și de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, Extensiile Universităţii Babeş-Bolyai, au acceptat să se implice pentru scoaterea din anonimat și promovarea obiectivelor turistice din județul Bistrița Năsăud.

image 2022 12 06 144313627 png

„Ceea ce vor face acești tineri pasionați este neprețuit. Își pun pasiunea și expertiza lor în folosul comunităților, iar acțiunea lor va avea ecou pentru mult timp și pentru multe domenii. De aceea îi considerăm nu doar voluntari, ci veritabili Ambasadori ai Porții Transilvaniei. Un rol deosebit de important în această acțiune o au profesorii lor, Andras Barta, Horea Ștefănescu, Ioan Bâca și Eduard Schuster. I-au capacitat extraordinar, încât deja se lucrează la o bună parte din obiective”, potrivit bnpoartatransilvaniei.ro.

100 de locuri musai de vizitat din Poarta Transilvaniei este o inițiativă a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, realizată cu sprijinul EUROPE DIRECT Bistrița-Năsăud.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite