Ghinion sau noroc? O fată de 10 ani a fost lovită de autoturism în acelaşi loc de două ori în ultimii trei ani şi a scăpat cu viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa a fost lovită de două ori de maşini în acelaşi loc în ultimii trei ani FOTO: Mihai Leder
Fetiţa a fost lovită de două ori de maşini în acelaşi loc în ultimii trei ani FOTO: Mihai Leder

Marţi dimineaţă, o fată de 10 ani a fost lovită de autoturism în localitatea bistriţeană Tureac. Ironia sorţii, fetiţa a mai fost lovită de o maşină în acelaşi loc, în urmă cu trei ani. De fiecare dată, fata a scăpat cu viaţă, fără leziuni grave.

Marţi dimineaţa, o fată de 10 ani a fost lovită de o autoutilitară care transporta îngheţată în localitatea Tureac. Aceasta se îndrepta spre şcoală pe marginea drumului naţional 17, însoţită de către fratele său, elev în clasa a VI-a. 

„Un conducător auto de 37 de ani din judeţul Suceava a accidentat uşor o minoră de 10 ani, care traversa drumul naţional printr-un loc nepermis, fără să se asigure”, explică Virginia Roşca-Pîrlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Martorii spun că fetiţa l-a lăsat pe fratele său de mână şi a fugit spre autotutilitara cu îngheţată, intrând practic în autoturism. Din fericire, autoutilitara nu avea viteză, rănile cauzate fetiţei fiind minore. Accidentul s-a produs la doar 20 de metri de o trecere de pietoni.

Ironia sorţii, fetiţa a mai trecut printr-un accident similar, petrecut în acelaşi loc, în urmă cu trei ani. Atunci, fetiţa care avea doar 7 ani, a fost lovită de un autoturism chiar pe trecea de pietoni.

Şi atunci fata a scăpat cu viaţă. Potrivit mamei copilei, aceasta a rămas cu sechele de la primul accident, iar comportamentul haotic de marţi dimineaţa are legătură cu întâmplarea de acum trei ani. 

Vă mai recomandăm:

Un ieşean care mergea la muncă în Italia a lovit mortal un bistriţean. Victima traversa aiurea drumul care leagă Transilvania de Moldova

Cât de mult vă ajutaţi copilul dacă îl învăţaţi reguli de circulaţie. Noţiunile banale îl pot scăpa de o tragedie

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite