FOTO Fascinanta lume părăsită. Un fotograf a surprins locuri abandonate din Japonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În acest hotel abandonat din Japonia, iarba a format un covor natural FOTO: romainveillon.com
În acest hotel abandonat din Japonia, iarba a format un covor natural FOTO: romainveillon.com

Fotograful francez Romain Veillon a reuşit să surprindă cu aparatul foto o altă Japonie, departe de imaginea de societate curată şi high-tech. Este vorba despre clădiri întregi, care au fost hoteluri, şcoli sau chiar parcuri tematice, care au fost abandonate şi unele au ajuns adevărate ruine.

Această imagine inedită a Japoniei este oferită de fotograful francez Romain Veillon, care a vizitat ţara în urmă cu aproape doi ani. Fotograful a vizitat ţara cu gândul de a surprinde clădiri părăsite, pentru care are o pasiune. Trei săptămâni a petrecut artistul în Japonia.

Potrivit dailymail.co.uk, fotograful a descoperit în Japonia clădiri care au fost lăsate „neatinse” chiar din ziua în care au fost abandonate. Artistul nu dezvăluie cu exactitate locaţia acestor locuri pe care le surprinde, preferând să ofere doar câteva detalii despre ele, lăsând la restul al imaginaţia privitorilor.

Acesta a observat că locurile fotografiate nu au fost vandalizate, spre deosebire de alte locaţii părăsite din Europa, unde a mai fost.

japonia abandonata  5

Cam aşa arată un fost local de streap-tease din Japonia, abandonat FOTO: romainveillon.com

„Am văzut doar o parte foarte mică de vandalism de-a lungul călătoriei mele, care este foarte diferit de ceea ce vedem în ţările vestice, unde astfel de locuri sunt distruse foarte repede. A fost incredibil să văd atât de multe obiecte care au rămas cum au fost lăsate ani de zile”, a declarat fotograful pentru MailOnline Travel.

japonia abandonata 2

Fostă sală de operaţii FOTO: romainveillon.com

japonia abandonata  3

Aşa arată un fost hotel vintage, acum abandonat FOTO: romainveillon.com

japonia abandonata  4

Într-un fost laborator se mai pot vedea animalele ţinute în borcane FOTO: romainveillon.com

Vă mai recomandăm:

8 reguli pentru selfie-ul perfect explicate de profesionişti. „După ce înveţi foarte bine regulile de compoziţie, încalcă-le!“

O româncă reinventează în Olanda moda portretelor de acum un secol: „Îmi place să le demonstrez femeilor că sunt frumoase“

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite