Copiii dați dispăruți de la un centru rezidenţial din Bistrița-Năsăud au fost găsiți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi fraţi, de 9 şi 14 ani, de la un centru rezidenţial de tip familial, din Beclean, care erau dați dispăruți, au fost găsiți luni dimineață, a transmis poliția.

Foto: Observator BN
Foto: Observator BN

UPDATE 12.28 Potrivit sursei citate, duminică seara, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Beclean au fost sesizaţi de către un educator din cadrul unui centru rezidenţial de tip familial, din localitate, cu privire la faptul că, în jurul orei 14,00, cei doi minori au plecat în mod voluntar în timp ce se aflau la biserica din apropierea casei, fără a mai reveni.

Imediat după sesizare, poliţiştii au desfăşurat căutări pe raza oraşului Beclean, dar şi a localităţilor Dej şi Josenii Bârgăului, unde locuiesc părinţii acestora. Cei doi au fost găsiţi în cursul dimineţii de luni, au anunţat reprezentanţii IPJ.

Știre inițială

„În seara de 6 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Beclean au fost sesizaţi de către un educator, din cadrul unui centru rezidenţial de tip familial, din Beclean, cu privire la faptul că, în jurul orei 14,00 cei doi minori, au plecat în mod voluntar în timp ce se aflau la biserica din apropierea casei, fără a mai reveni până în prezent", au precizat reprezentanţii IPJ.

Băiatul, Rusu Florin Ioan are aproximativ 1,60 metri înălţime, greutate aproximativ 45 de kg, păr şaten, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcat cu blugi şi bluză neagră şi purta o pereche de pantofi sport.

Fetiţa, Rusu Florina Gabriela, are aproximativ 1,45 metri înălţime, greutate aproximativ 35 de kg, păr şaten lung, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcată cu blugi şi bluză roşie şi purta o pereche de pantofi sport.

Imediat după sesizare, poliţiştii au desfăşurat căutări pe raza oraşului Beclean dar şi a localităţilor Dej şi Josenii Bârgăului, unde locuiesc părinţii acestora.

„În aceste momente sunt continuate activităţile de căutare în teren de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Beclean şi Secţiilor de poliţie Rurală 4 şi 5, Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud, sprijiniţi de jandarmi, cât şi de voluntari din cadrul comunităţii", au mai transmis reprezentanţii IPJ.

Persoanele care pot să ofere informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite