Descoperire macabră într-o pensiune de lângă Bistriţa: un bărbat a fost găsit mort în camera închiriată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul s-a spânzurat în urmă cu câteva zile în camera închiriată FOTO: Arhivă
Bărbatul s-a spânzurat în urmă cu câteva zile în camera închiriată FOTO: Arhivă

Un bărbat de 45 de ani a fost găsit spânzurat marţi la prânz, chiar de către personalul pensiunii unde se cazase. Personalul medical ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru bărbat, declarând decesul. Deocamdată nu se ştie ce l-a determinat pe bărbat să-şi pună capăt zilelor.

Marţi, la prânz, un bărbat de 45 de ani a fost găsit fără suflare de personalul unei pensiuni unde se cazase. Din primele informaţii reiese că acesta şi-a pus capăt zilelor, fiind găsit spânzurat. 

Angajaţii pensiunii situate la doar câţiva paşi de Bistriţa au chemat poliţia şi ambulanţa, însă personalul medical nu a mai putut să-l ajute pe bărbat, declarând decesul. 

Se pare că bărbatul este decedat de mai mult timp, însă a fost găsit abia la prânz. Acesta este din Sîngeorz-Băi şi nimeni nu ştie ce căuta lângă Bistriţa şi ce l-a determinat să-şi pună capăt zilelor. 

„A fost identificat cadavrul unui bărbat de 45 de ani din Sîngeorz-Băi. În cauză se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Alexandra Vereşezan. 

Vă mai recomandăm:

Coincidenţă macabră: doi poliţişti cumnaţi s-au sinucis în acelaşi mod, din acelaşi motiv, la doi ani distanţă

FOTO Viaţa bate filmul. O tânără de 19 ani, mama unui băieţel, s-a sinucis, după un conflict cu părinţii

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite