Coincidenţă macabră: un bărbat a murit călcat de un camion, după ce participase la priveghiul unui tânăr decedat tot într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 68 de ani a murit joi dimineaţă, după ce a fost lovit de un autocamion. Acesta participase noaptea trecută la priveghiul unui tânăr din aceeaşi localitate, care a murit în urmă cu câteva zile tot într-un accident rutier. Victima era şi bunicul unuia dintre pasagerii din autoturismul în care a murit tânărul de 24 de ani.

Joi dimineaţă, un bărbat de 68 de ani din satul Şirioara a murit după ce a fost lovit de un autocamion, pe DN17, lângă oraşul Beclean. Se pare că acesta a ieşit dintr-o staţie peco şi a vrut să traverseze strada, însă nu s-a asigurat şi a fost surprins de mastodont. 

„Pe DN17, între localităţile Şintereag şi Beclean a avut loc un accident de circulaţie. O autoutilitară a surprins şi accidentat o persoană de sex masculin, care s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Persoana în cauză a decedat la locul accidentului. Şoferul autocamionului a fost testa cu alcooltestul, care a indicat o valoare pozitivă. S-au recoltat probe biologice de sânge,” a declarat Pop Vasile, din cadrul Poliţiei Beclean.

Echipajul medical SMURD ajuns la faţa locului l-a găsit pe bărbat politraumatizat şi în stop cardio-respirat. Acestuia i-au fost aplicate preţ de 30 de minute manevre de resuscitare, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat. În urma impactului, bărbatul a fost aruncat 20 de metri. 

„La sosirea echipajului am găsit pacientul în stop cardio-respirator, continuând 30 de minute, fără răspuns. Din păcate, pacientul a decedat. Era politraumatizat”, a declarat subcomisarul Mihai Nistor, din cadrul ISU Bistriţa.

Şoferul autocamionului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv (0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat). Acesta a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice în cursul serii, însă credea că alcoolul i-a ieşit din organism. 

Bărbatul fusese la priveghiul unui tânăr mort într-un accident rutier 

Înainte de a fi lovit de camion, bărbatul consumase băuturi alcoolice la un local din zonă. Martorii spun că înainte de a ajunge la localul respectiv, acesta participase la un priveghi, în satul natal.

Acesta participase la priveghiul unui tânăr de 24 de ani, care a decedat duminică noaptea, după ce a fost şi el implicat într-un accident rutier. Tânărul, care se afla la volan, a pierdut controlul acestuia, a ieşit în decor, unde a lovit un copac, iar mai apoi s-a răsturnat pe un câmp.

Se pare că victima din accidentul de joi dimineaţa era bunicul unuia dintre pasagerii din accidentul de duminică noaptea. 

Vă mai recomandăm:

Un tânăr a fost protagonistul unei cascadorii, după ce a stat cu ochii în telefon în timp ce şofa. Maşina s-a răsturnat pe câmp de mai multe ori

Accident mortal la doi paşi de Bistriţa. Un bărbat a murit, iar 5 persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite

Bistriţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri