Ce riscă preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci pentru că şi-a modificat numerele de înmatriculare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Pomohaci îmbină de ani buni scena cu preoţia FOTO: Adevărul/Arhivă
Cristian Pomohaci îmbină de ani buni scena cu preoţia FOTO: Adevărul/Arhivă

Modificările făcute de preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci la numerele de la maşină nu sunt pe placul Poliţiei Române, reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud susţinând că acesta va fi sancţionat dacă va fi surprins în trafic cu numere de înmariculare care nu corespund standardelor în vigoare.

Numerele de înmatriculare ale autoturismului condus de Cristian Pomohaci a ridicat multe sprâncene de când cei de la tribuna.ro au atras atenţia asupra lor. Mai exact, preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci a optat pentru numărul de înmatriculare BN 11SUS, pe care ulterior l-a modificat, transformând cifra 1 în „I”, rezultând astfel IISUS.


Aceste modificări nu prea se împacă cu Codul Rutier, preotul riscând o amendă şi puncte de penalizare pentru această „aroganţă”.

 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Cristian Pomohaci încalcă Ordonanţa de Urgenţă 195/2002, care presupune sancţionarea celor care conduc un vehicul „pe ale cărui plăcuţe de înmatriculare sau de înregistrare sunt aplicate folii sau alte dispozitive care nu permit citirea numărului de înmatriculare ori plăcuţele nu corespund standardelor în vigoare”.

Dacă va fi depistat în trafic la volanul maşinii cu numerele de înmatriculare modificate, Cristian Pomohaci ar putea primi două puncte de penalizare, plus o amendă cuprinsă între 180 şi 270 de lei.

„Dacă va fi depistat în trafic conducând un autoturism cu un număr de înmatriculare care nu corespunde cu actele maşinii va fi sancţionat contravenţional”, explică Virginia Pârlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, care mai susţine faptul că pentru a fi sancţionat, preotul trebuie depistat conducând pe un drum public. 

masina pomohaci

Vă mai recomandăm:

AUDIO Preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci, acuzat că fură piese de la mai mulţi interpreţi

Preotul-cântăreţ Pomohaci, pus să aleagă între preoţie şi viaţa de „vedetă”
 

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite