Preotul-cântăreţ are „protecţia” lui Iisus şi la volan. Cristian Pomohaci şi-a pus la maşină numărul IISUS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Pomohaci conduce o Dacia Duster cu numerărul de înmatriculare BN IISUS FOTO: tribuna.ro
Cristian Pomohaci conduce o Dacia Duster cu numerărul de înmatriculare BN IISUS FOTO: tribuna.ro

Preotul-cântăreţ, originar din comuna bistriţeană Rebrişoara, are „protecţia” lui Iisus chiar şi la volan. Acesta şi-a ales numărul de la maşină BN 11SUS şi a modificat cifra 1, transformând-o cu puţină vopsea albă în I.

Cristian Pomohaci, celebrul preot-cântăreţ nelipsit de la festivaluri, zile ale oraşelor şi comunelor, circulă de ceva timp cu un autoturism Dacia Duster. Autoturismul a primit şi un număr de înmatriculare pe măsură, preotul optând pentru BN 11SUS.

Dorind probabil să aibă protecţie divină şi la volan, preotul s-a folosit de vopsea albă pentru a modifica cifra „1” şi a transformat-o în „I”. Neobişnuitul număr de înmatriculare a fost observat de către jurnaliştii de la tribuna.ro, când preotul-cântăreţ se afla la Festivalul Tineretului din Tîrnava, Sibiu.

Gestul preotului-cântăreţ a fost rapid taxat de către „colegii de breaslă”, preotul Vasile Rus din comuna bistriţeană Nepos criticând atât cariera muzicală, cât şi autoturismul de aproape 10.000 de euro cu care se afişează Pomohaci.

„Ce s-ar întâmpla dacă „profetul din Rebrişoara” (n.r. preotul Cristian Pomohaci) ar îmbrăţişa viaţa monahală şi ar căuta desăvârşirea şi ar depune cele 3 voturi: ascultarea, fecioria şi sărăcia şi nu ar mai ieşi în viaţa socială să se laude cu automobilele proprietate personală? Eu unul cred că ar face un mare bine Bisericii Ortodoxe şi aşa criticată destul de aspru în zilele noastre pentru materializarea ei”, a postat pe pagina sa de Facebook preotul Vasile Rus.

Preotul-cântăreţ, acuzat că i-ar fi furat piesa unei cântăreţe de muzică populară

De-a lungul timpului Cristian Pomohaci a fost implicat în mai multe scandaluri. În anul 2012, Nicu Predescu, fiul interpretei de muzică populară Valeria Peter Predescu l-a dat în judecată pe Cristian Pomohaci, acesta fiind acuzat că ar fi furat linia melodică a piesei „Cânt la lume că mi-i dragă”.

Potrivit fiului artistei, aceasta nu ar fi singura piesă cu linie melodică „împrumutată”. Preotul cântăreţ ar fi furat şi de la alţi trei artişti din Bistriţa-Năsăud şi chiar şi de la maestrul Grigore Leşe. Cristian Pomohaci a câştigat procesul intentat de Nicu Predescu.

cristian pomohaci

Cristian Pomohaci este nelipsit de la emisiunile de televiziune FOTO: Facebook Cristian Pomohaci


În 2013, portalul mureşean zi-de-zi.ro scria că Arhiepiscopul Ortodox ÎPS Irineu l-ar fi pus pe preotul-cântăreţ să aleagă între scenă şi preoţie. În acest sens, Cristian Pomohaci ar fi fost canonisit pentru o perioadă la Mănăstirea Afteia, unde acesta ar fi trebuit să se reculeagă. Situaţia a rămas oarecum în aer, preotul Cristian Pomohaci rămânând şi cu scena şi cu parohia din Moşuni, judeţul Mureş.

Vă mai recomandăm:

Preotul-cântăreţ Pomohaci, pus să aleagă între preoţie şi viaţa de „vedetă”

AUDIO Preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci, acuzat că fură piese de la mai mulţi interpreţi

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite