Ce facem weekend-ul acesta? (14-16 iunie)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzică populară, muzică indiană sau party-uri le sunt pregătite weekend-ul acesta locuitorilor din Bistriţa-Năsăud. Astăzi, pe scena la Zilele Năsăudului vor urca Viţa de Vie, Hi-Q sau Ducu Bertzi, iar mâine, la Sinagoga Bistriţa va cânta una dintre cele mai cunoscute soliste din India.


Astăzi, Bulevard Cafe&Club ne aşteaptă la o seară de karaoke, în timp ce Class Cafe propune o noapte presărată cu muzică rock. Tot astăzi, pe scena de pe stadionul din Năsăud vor urca Viţa de Vie, Hi-Q, Ducu Bertzi sau Emeric Imre, cu ocazia zilelor oraşului.

Mâine, la Colibiţa va debuta prima ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Populară, care va reuni solişti de muzică populară din 12 ţări. Evenimentul se va întinde pe două zile şi va începe la ora 18:00.

Tot mâine, începând cu ora 18:00, în Sinagoga Bistriţa va răsuna muzica clasică indiană, fiind invitată Mahua Mukherjee, una dintre cele mai cunoscute artiste din India. Intrarea va fi liberă.

Vă mai recomandăm:

Taxi, Hara şi CRBL vor cânta la Zilele Bistriţei

Transilvania are propriul festival de carte. Călătorie în lumea literelor pe muzica lui Nucu Pandrea, singurul român care cântă la frunză

 

 




 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite