Caz șocant. Un câine și-a ucis propriul stăpân într-un sat din Bistrița-Năsăud

0
0
Publicat:

Trupul bărbatului în vârstă de 74 de ani a fost găsit fără suflare de către rude. Bărbatul era plin de mușcături pe tot corpul.

Câinele a fost închis într-un spațiu Foto: captură video PRO TV
Câinele a fost închis într-un spațiu Foto: captură video PRO TV

Un caz cu adevărat șocant s-a petrecut într-un sat din județul Bistrița-Năsăud. Un câine a sărit la propriul stăpân și nu s-a lăsat până nu l-a omorât.

Bărbatul în vârstă de 74 de ani locuia de unul singur și din acest motiv nu se cunosc încă motivele pentru care animalul l-a atacat mortal.

Bărbatul a fost găsit mort de către o nepoată, care alarmată că nu mai dă nicio veste a mers la el în curte. Acolo l-a găsit fără suflare și cu foarte multe urme de mușcături pe tot corpul.

 „Câinele era dezlegat, am fugit în casă că îmi era și mie frică de el, l-am tot strigat prin casă. Am zis că să merg prin spate să îl caut și l-am găsit așa. L-a mai mușcat odată, noaptea, dar nu a fost atât de grav, a fost câinele lui, l-a crescut de ani de zile”, a spus nepoata pentru PRO TV.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud a spus că echipajul SMURD care a mers la fața locului nu a putut decât să constate decesul bărbatului, care avea leziuni incompatibile cu viața.

Vecinii susțin că au reușit cu mare greutate să închidă câinele într-un spațiu, dar că până în prezent nu a venit nimeni să-l vadă dacă este bolnav sau nu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din cuplă.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite