Bătrână din Vaslui sfâșiată de propriul câine. A fost salvată de vecini, care i-au auzit strigătele de durere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 90 de ani a ajuns în stare critică la spital, cu mâinile sfâșiate de propriul câine, care a atacat-o când a încercat să îi dea de mâncare.

Câinele și-a atacat stăpâna când i-a adus de mâncare FOTO arhivă Adevărul
Câinele și-a atacat stăpâna când i-a adus de mâncare FOTO arhivă Adevărul

Un incident grav a avut loc miercuri, 23 noiembrie, în satul Mânzați, comuna vasluiană Ibănești, județul Vaslui, unde miercuri, 23 noiembrie, o bătrână a fost atacată de propriul câine în curtea casei.

Femeia, care are aproximativ 90 de ani, trăiește singură și a ieșit în curte să hrănească câinele pe care îl are de la copiii săi. În acel moment a fost atacată de animal, care i-a provocat răni profunde, în special la nivelul mâinilor.

Țipetele bătrânei au fost auzite de vecini, care au salvat-o din colții câinelui și au sunat apoi la 112. Femeia a fost transportată în stare gravă la spitalul din Bârlad, unde a fost preluată de medicii de la Centrul de Primiri urgențe.

Atacat de patru câini

Atacurile câinilor s-au înmulțit în ultima perioadă, în special a celor fără stăpân. Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost mușcat pe 22 noiembrie de patru câini în zona Cicoare din municipiul Iași și se află în prezent internat la Spitalul „Sfântul Spiridon".

Coordonatorul UPU de la Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că bărbatul a fost în cartierul Galata să îşi viziteze fratele, iar la întoarcerea spre casă a fost atacat de o haită de câini.

„Pacientul prezenta plăgi muşcate la nivel auricular stâng, cu importantă lipsă de substanţă la nivelul pavilionului auricular, la nivelul regiunii obrazului stâng şi plăgi escoriate la nivelul omoplaţilor bilateral. Pacientul a beneficiat de consulturi de specialitate efectuate de medici ORL, Oro-Maxilo-Faciali, de Chirurgie Generală şi Boli Infecţioase, pentru stabilirea conduitei terapeutice. El a rămas internat la clinica de ORL", a declarat Diana Cimpoeşu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite