Un copil de 7 ani şi părinţii lui, atacaţi de un Rotweiller în curtea casei. Toţi trei au ajuns la spital cu răni grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul de 7 ani a fost primul atacat de câine FOTO Arhivă
Copilul de 7 ani a fost primul atacat de câine FOTO Arhivă

Cei trei au fost atacaţi chiar de câinele familiei, duminică seara, în curtea casei din comuna prahoveană Albeşti Paleologu. Băiatul în vârstă de 7 ani a fost primul muşcat de câine, iar părinţii lui au fost răniţi atunci când au sărit să-şi salveze copilul.

”La data de 13 martie a.c., în jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Valea Călugărească au fost sesizaţi despre faptul că la o unitate medicală din municipiul Ploieşti s-au prezentat trei persoane, un bărbat în vârstă de 74 de ani, o femeie în vârstă de 35 de ani, împreună cu un minor în vârstă de 7 ani, declarând că au fost atacaţi în curtea casei lor, din comuna Albeşti Paleologu, de câinele familiei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Prahova.

Câiniele din rasa Rotweiller a fost lăsat liber în curte acasei, iar copilul s-ar fi apropiat intenţionând să-i ofere ceva de mâncare, moment în care a fost atacat.

Atât băiatul cât şi mama şi tatăl său au fost internaţi la spital cu răni grave.

La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, respectiv, dacă proprietarul câinilor a respectat prevederile OUG 55/2002, privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi, urmând a se dispune măsuri în consecinţă, a precizat Poliţia Prahova.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite