Capacitate 2017. Cum s-a desfăşurat Evaluarea Naţională în Bistriţa-Năsăud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

2.410 elevi din Bistriţa-Năsăud s-au înscris anul acesta pentru a susţine examenele de Evaluare Naţională. În premieră în ultimii ani, în Bistriţa-Năsăud niciun elev nu a fost dat afară din examen pentru tentativă de fraudare.

Din cei aproape 3.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a din Bistriţa-Năsăud doar 2.410 s-au înscris la examenele de Evaluare Naţională. 

Luni, la proba scrisă la Limba şi Literatura Română au fost prezenţi 2.346 din cei înscrişi. 64 de elevi din cei înscrişi au lipsit luni, la proba scrisă de la Limba şi Literatura Română.  Miercuri, elevii au susţinut proba scrisă la Matematică. 

În premieră în ultimii ani, la Evaluarea Naţională 2017 nu a fost înregistrat niciun incident. Niciun elev nu a fost dat afară din examen pentru că ar fi încercat să copieze. La nivel naţional, patru candidaţi au fost eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă. 

Calendarul examenului de Evaluare Naţională:

19 iunie - Limba şi literatura română - probă scrisă

21 iunie - Matematică - probă scrisă

22 iunie - Limba şi literatura maternă - probă scrisă

Rezultatele vor fi afişate în 26 iunie, în intervalul 27 - 29 iunie are loc rezolvarea contestaţiilor, iar rezultatele finale se vor afişa în data de 30 iunie.

Vă mai recomandăm:

Capacitate 2017. Subiectele la Matematică la Evaluarea Naţională. Aproape 2.500 de elevi din Bistriţa-Năsăud au susţinut examenul

Capacitate 2017. Rezolvarea subiectelor la Matematică la Evaluarea Naţională

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite