Beclean, primul oraş din judeţ unde locuitorii şi-au ales artiştii care vor concerta de zilele oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre artiştii invitaţi este Smiley
Unul dintre artiştii invitaţi este Smiley

Oraşul Beclean este singurului din judeţ care i-a lăsat pe locuitorii săi să aleagă cine va cânta la sărbătoarea dedicată lui. Astfel, beclenarii au ales ca de Zilele Oraşului să cânte Smiley, Pepe, Lora, Connect-R sau Elena Gheorghe.

Pentru a evita comentariile răutăcioase, Primăria Beclean a pus la punct la începutul acestui an un sondaj de opinie, prin care îi întreba pe locuitori ce artişti ar dori să îi încânte la zilele oraşului.

Ideea, se pare, a fost una inspirată, beclenarii alegând cei mai în vogă artişti. Cântăreţii care vor concerta cu ocazia Zilelor Oraşului Beclean, ce se vor desfăşura în perioada 27-29 iunie, sunt Smiley, Lora, Pepe, Elena Gheorghe sau Connect-R.

Prima zi va fi dedicată muzicii populare, pe scenă urmând să urce Angela Rusu. Sâmbătă şi duminică pe scenă vor urca ceilalţi artişti aleşi de beclenari. Pentru Zilele Oraşului Beclean, primăria a alocat 30.000 de euro.Vă mai recomandăm:

Corina  i-a extaziat pe bistriţeni de Ziua Tineretului

Cei mai buni cântăreţi de jazz de pe scena internaţională, prezenţi la Bistriţa. Colindă românească, printre piesele reinterpretate


 

Bistriţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri