FOTO Corina  i-a extaziat pe bistriţeni de Ziua Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Bianca Sara
FOTO: Bianca Sara

Ziua Tineretului a fost marcată şi la Bistriţa încă de la orele prânzului, când municipalitatea a pregătit mai multe competiţii sportive pentru tineri în parcul municipal. Spre seară a venit rândul trupei Prefix 990 şi a Corinei să facă atmosferă pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

La prânz, tinerii au fost aşteptaţi în parcul municipal unde li s-au pregătit mai multe competiţii sportive. Au fost bineveniţi rollerii, skaterii, dar şi amatorii de atletism sau de badminton.

În ciuda faptului că vremea a fost plăcută, activităţile pregătite de municipalitatea nu au stârnit interes mare. La fel s-a întâmplat şi cu mesele amenajate pentru  servirea micilor şi a berii de lângă stadion care au cam fost goale, deşi lângă ele găseai mai tot timpul câţiva poliţişti locali, menirea lor fiind să se asigure că mâncarea nu părăseşte perimetrul special amenajat.

Ceva mai mult entuziasm a putut fi observat spre seară, municipalitatea pregătind un concert cu ocazia Zilei Tineretului. Pietonalul Liviu Rebreanu s-a umplut de bistriţeni dornici să urmărească show-ul pregătit de Corina sau de Prefix 990.

Startul distracţiei a fost dat de către şcoala de dans Reborn, care a făcut câteva demonstraţii de streetdance pentru cei prezeţi. Au urmat cei de la Prefix 990, care le-au prezentat bistriţenilor piese rock celebre din mai toate perioadele.

După ce bistriţenii s-au delectate cu rock aproape o oră, atmosfera a fost întreţinută pentru câteva minute de Michael Star, cel care a şi fost maestrul de ceremonii al evenimentului.

De departe însă cea mai aşteptată a fost Corina, care a creat isterie încă de când s-a urcat pe scenă. Nici dansatoarele sale nu s-au lăsat mai prejos, permiţând să se vadă mai mult decât ar fi trebuit cu ajutorul unor pantaloni tăiaţi.

Deşi de obicei Ziua Tineretului se sărbătoreşte în Pădurea Schullerwald, cu locaţia în şantier, municipalitatea a fost nevoită să găsească alternative.



Vă mai recomandăm:
 

„Petrecerea câmpenească” din parc, un fiasco

Concurs de ciclism în comuna Măciuca. Cicliştii au parcurs 44 de kilometri

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite