Bătăile au făcut ravagii de Crăciun: 10 persoane băgate în spital, iar una direct în mormânt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crăciunul acesta nu a fost unul liniştit pentru poliţiştii bistriţeni care s-au trezit cu mai multe conflicte în urma cărora au ajuns 10 persoane în spital, iar una direct în mormânt. Nu au lipsit nici tâlhăriile şi nici actele de distrugere.

În Ajunul Crăciunului, un tânăr de 24 de ani din Leşu a băgat în spital o bătrână de 66 de ani, după ce i-a furat telefonul. În 27 decembrie în parcarea unui local din Beclean s-a iscat un conflict în care au fost implicate patru persoane. Două dintre ele au ajuns la spital, iar alta în arestul poliţiei.

Cu o zi înainte, în Telciu a avut loc un alt conflict, care a dus la moartea unui bărbat de 38 de ani. Agresorul, un tânăr de 31 de ani, şi-a lovit victima, care s-a dezechilibrat, a căzut şi s-a lovit cu capul de o bordură. O zi mai târziu bărbatul a murit într-o clinică clujeană.

În 29 decembrie în Gersa 13 persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani s-au luat la bătaie chiar în mijlocul drumului. În urma altercaţiei, 7 persoane au ajuns la spital.

Acestea nu sunt singurele evenimente de care au avut parte poliţiştii de Crăciun. În 26 decembrie un tânăr de 24 de ani l-a jefuit pe un bărbat de 69 de ani din Ilva Mică. În 28 decembrie un tânăr de 22 de ani, în urma unui conflict iscat într-o discotecă din Braniştea, i-a distrus parbrizul şi unul dintre geamurile maşinii unui alt bărbat.

Vă mai recomandăm:

Crăciunul nu a scos ce e mai bun din toţi bistriţenii. Doi bărbaţi au băgat în spital trei oameni

VIDEO Doi bătrânei au încercat să bată o blondă cu cârjele în Bistriţa. Una dintre explicaţii: femeia nu ar ţine cu Ponta

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite