Crăciunul nu a scos ce e mai bun din toţi bistriţenii. Doi bărbaţi au băgat în spital trei oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au ajuns după gratii chiar de Crăciun, după ce au băgat în spital trei oameni. Unul dintre incidente s-a petrecut chiar în Ajunul Crăciunului în Leşu, iar altul în 27 decembrie în Beclean.

În Ajunul Crăciunului, un tânăr de 24 de ani a jefuit o femeie de 66 de ani din Leşu. Acesta a lăsat-o pe femeie într-o baltă de sânge şi s-a făcut nevăzut cu un telefon mobil în valoare de doar 100 de lei. Tânărul a fost găsit de către poliţişti în data de 27 decembrie într-un local din Bistriţa. Telefonul furat a fost şi el găsit într-un stufăriş, în localitatea Rebrişoara.

Tânărul a fost reţinut în primă fază pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorii au decis ca acesta să-şi petreacă şi Revelionul după gratii. Hoţul este cercetat pentru furt calificat, tâlhărie şi tentativă de omor.

În 27 decembrie, într-o parcare auto de lângă un local din Beclean a ieşit un scandal în care au fost implicate patru persoane cu vârste cuprinse între 25 şi 44 de ani. Doi tineri de 29 şi respectiv 31 de ani s-au ales cu răni seriose, ajungând la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Agresorul lor, un bărbat de 44 de ani, a fost reţinut în prima fază pentru 24 de ore, urmând a fi propus pentru arestare preventivă. Acesta este cercetat pentru tentativă de omor.

Vă mai recomandăm:

Vicepreşedintele ACL Monica Săsărman spune că bărbatul care a bătut-o a recunoscut că a primit bani ca să „încurce campania electorală a ACL”

VIDEO Doi bătrânei au încercat să bată o blondă cu cârjele în Bistriţa. Una dintre explicaţii: femeia nu ar ţine cu Ponta

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite