Banii primiţi de Tibi Uşeriu de la Consiliul Judeţean vor merge pentru îndeplinirea unui vis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul Judeţean l-a premiat joi pe Tibi Uşeriu cu 25.000 de lei FOTO: Bianca Sara
Consiliul Judeţean l-a premiat joi pe Tibi Uşeriu cu 25.000 de lei FOTO: Bianca Sara

Tibi Uşeriu a primit, joi, în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean, premiul de excelenţă în urma competiţiei 6633 Ultra Arctic. Maratonistul a spus însă că va dona cei 25.000 de lei unui sportiv sau unui copil, pentru îndeplinirea unui vis.

În cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean de joi a fost prezent şi maratonistul Tibi Uşeriu, care a primit premiul de excelenţă pentru reuşita sa de la Cercul Polar. Acesta a primit premiul de excelenţă al judeţului, fiind al doilea bistriţean care se bucură de această titulatură care e însoţită şi de un premiu în bani. Consilierii judeţeni au votat în urmă cu o săptămână ca Tibi Uşeriu să primească 25.000 de lei.

„Se va vorbi măcar o lună pozitiv despre judeţul nostru datorită performanţei tale. Te-am urmărit cu sufletul la gură pe tot parcursul competiţiei şi suntem mândri de tine”, a precizat în cadrul şedinţei, preşedintele de Consiliu Judeţean Radu Moldovan. 

Prefectul judeţului Ovidiu Frenţ a ţinut şi el să-i ofere maratonistului o diplomă de excelenţă, precizând că va susţine toate proiectele pe care le desfăşoară asociaţia Tăşuleasa Social, pe care o administrează Tibi Uşeriu. De altfel, acesta l-a şi întâmpinat pe sportiv la aeroportul din Cluj-Napoca, la întoarcerea acasă. 

„Nu sunt un supraom, nu am puteri supraomeneşti, doar că poate am mai multă voinţă decât alţii. Vă mulţumesc mult pentru premiul acordat şi pot să zic că sunt onorat. Nici nu am ştiut că există un asemenea premiu care se acordă şi sportivilor amatori”, a precizat Tibi Uşeriu. 

Acesta a mai spus că cei 25.000 de lei primiţi de la Consiliul Judeţean îi va dona unui sportiv sau unui copil, pentru îndeplinirea unui vis. 

Tibi Uşeriu are 41 de ani şi aleargă din anul 2012. Acesta a participat la peste 8 competiţii de profil de atunci, iar luna aceasta a devenit primul est-european care a câştigat 6633Ultra, una dintre cele mai dure competiţii de pe mapamond, care se desfăşoară de 9 ani la Cercul Polar. 

Vă mai recomandăm:

Aventurile lui Tibi Uşeriu: „Nu ştiam că există atâtea feluri de frig“. A dormit pe un râu îngheţat şi şi-a încălzit mâncarea folosindu-se de propriul corp

Acţiune de voluntariat cu participare record: 8000 de elevi din 168 de localităţi. Tibi Uşeriu va fi alături de voluntari

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite