VIDEO UPDATE „Nebunul satului”. Un piroman de negăsit a băgat spaima într-un sat din Maramureş: dă foc la tot ce-i iese în cale şi fuge. Două incendii, doar într-o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou incendiu a fost semnalat în localitatea maramureşeană Satulung, joi seară, după ce pompierii au intervenit, în noaptea de miercuri spre joi, pentru a stinge alte flăcări. În această poseară, alături de echipa ISU, toţi sătenii s-au strâns pentru a domoli focul, care a cuprins un şopron cu fân.

UPDATE Trebuie spus ca in micul sat maramureşean s-a instalat teama de c\nd cu aceste incendii. Oamenii au ajuns să se teamă pentru casele lor si aşteaptă de la autorităţi prinderea faptaşului. Locuitorii din Satulung sunt decişi să formeze de acum înainte până la prinderea făptaşului patrule care să patruleze după lăsarea întunericului prin sat. Au fost aduşi şi câini de urmă în speranta că vor prinde urma piromanului din Satulung.

Incendiul din această seară a mistuit câteva tone de fân pentru care familia respectivă a muncit o vară întreagă. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale, dar şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au luptat cu flăcările câteva ore bune, ajutaţi fiind, la fel ca şi ieri seară, de localnicii care au venit cu găleţi de apă pentru a limita extinderea focului.

Trebuie spus că la un moment dat s-a auzit în sat că o persoană necunoscută ar fi fugit din zonă cu bicicleta, purtând cagulă. S-a dat alarma, jumătate din Satulung s-a adunat în grupuri mixte pentru a căuta presupusl autor al acestor incendii. Nu s-a găsit nimic deocamdată, cert este că oamenii au plecat în căutarea piromanului cu bâte şi topoare. Au venit şi mascaţii, cei de la criminalistică pentru a lua amprente.  

Teroare în localitatea maramureşeană Satulung, după ce mai multe incendii ciudate au fost semnalate, în ultimele zile. În noaptea de miercuri spre joi, echipajele ISU au intervenit în loalitate, fiind chemate să stingă flăcările care au cuprins o şură. După doar câteva ore, în care localinicii abia se liniştiseră, un alt incendiu a izbucnit, joi seară. De data aceasta, piromanul încă neidentificat de oamenii legii a dat foc unui şopron cu fân. În această seară, alături de pompieri s-au strâns toţi sătenii, care ajută la stingerea flăcărilor. 

Conform reprezentanţilor ISU Maramureş, doar într-o singură oră, joi, au fost semnalate zece incendii în judeţ. În ceea ce priveşte localitatea Satulung, aici au fost stinse, în ultimele zile, trei incendii ciudate, provocate de persoane încă necunoscute. 

Pe aceeaşi temă:

FOTO VIDEO O localitate din România terorizată de un piroman. Mai multe incendii au băgat spaima în oameni

Tânăr reţinut după ce a omorât o bătrână de 82 de ani. El a incendiat locuinţa pentru a-şi şterge urmele
 

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite