Tineri din Baia Mare, căutaţi de Poliţie după un act teribilist cu care s-au lăudat pe internet. Ce au făcut VIDEO

0
0
Cei do itineri s-au filmat aruncând coşul de cumpărături în râu  Foto: captură video Facebook
Cei do itineri s-au filmat aruncând coşul de cumpărături în râu  Foto: captură video Facebook

Doi tineri din Baia Mare sunt căutaţi de poliţie după ce s-au dat în spectacol pe reţelele sociale. Au luat un cărucior de cumpărături de la un supermarket şi l-au aruncat de pe un pod, în râu. Ei s-au filmat şi au postat filuleţul pe internet.

Doi tineri din Baia Mare s-au filmat în timp ce aruncau un coş de cumpărături de la un supermarket, în râul Săsar. Poliţia îi caută acum pe cei doi teribilişti.

Supermarketul este situat în imediata apropiere a râului care străbate oraşul, motiv pentru în zonă care se află un pod pietonal, pentru a facilita accesul clienţilor de pe cealaltă parte a râului.

Cei doi tineri teribilişti au luat coşul din faţa magazinului şi, sperând probabil că vor avea un filmuleţ de succes pe reţelele de socializare, l-au aruncat în râu.

Poliţia s-a sesizat după ce imaginile au devenit virale pe internet.

 „În legătură cu imaginile apărute în spaţiul online ce surprind două persoane care aruncă coşurile de cumpărături în râul Săsar, Poliţia municipiului Baia Mare s-a sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de furt şi identificarea persoanelor responsabile. 

Poliţiştii efectuează cercetări pentru clarificarea tuturor aspectelor juridice ce încadrează faptele filmate şi vor dispune măsurile legale care se impun”, arată IPJ Maramureş.

Sursa video: Facebook

Vă recomandăm să citiţi şi:

Viziunea de tip mesianic a lui Zelenski: Ucraina va deveni „Marele Israel”!

Ucraina anunţă o nouă victorie: Regiunea Sumî, situată la frontiera cu Rusia, „eliberată” complet de forţe ruse

Baia Mare


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri