Doar penal pentru ucidere din culpă în cazul tinerei care a accidentat mortal un adolescent, în Câmpina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul mortal s-a petrecut în dreptul trecerii de pietoni din imediata apropiere a Colegiului Tehnic Forestier FOTO Horia Petrovanu
Accidentul mortal s-a petrecut în dreptul trecerii de pietoni din imediata apropiere a Colegiului Tehnic Forestier FOTO Horia Petrovanu

Tânăra de 22 de ani, implicată în accidentul mortal produs joi seară în centrul municipiului Câmpina, are dosar penal pentru ucidere din culpă.

 Femeia care se afla la volan avea permis de conducere din decembrie 2018, nu consumase băuturi alcoolice şi nici substanţe interzise, potrivit poliţiştilor.

Datele preliminare ale anchetei indică faptul că, victima, un adolescent în vârstă de 17 ani, se angajse în traversarea bulevardului Carol I pe trecerea de pietoni din dreptul staţiei de autobuz din imediata apropiere a Colegiului Tehnic Forestier. 

În timp ce se afla în traversare, băiatul a fost lovit în plin de maşina condusă de tânăra de 22 de ani, care circula pe sensul de coborâre.

 Accidentul mortal s-a produs ”posibil” pe fondul neadaptării vitezei, arată sursa citată.

Victima accidentului era elev la Colegiul Nicolae Grigorescu din Câmpina, cauza decesului fiind un traumatism cranian grav, potrivit Biroului de Presă al Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Poliţiştii uremază să vizioneze imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite