Sfaturile specialiştilor pentru alegerea costumelor de baie în funcţie de siluetă. Rochia de plajă cu bretele şi decolteu în V, ideală pentru femeile masive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un costum de baie ales corect poate să ne pună în evidenţă şi cele mai generoase forme. FOTO: Arhivă
Un costum de baie ales corect poate să ne pună în evidenţă şi cele mai generoase forme. FOTO: Arhivă

Multe dintre persoanele de sex feminin renunţă să se expună la soare, considerând că talia sau bustul lor nu reprezintă aspecte care să le pună în evidenţă. Când vine vorba însă de trucuri pentru a avantaja orice siluetă, specialiştii au o mulţime de sfaturi.

Potrivit specialiştilor de la Self, orice ţinută poate fi pusă în evidenţă cu un costum de baie ales astfel încât să avantajeze silueta. Iată câteva sfaturi:

Costume de baie pentru o siluetă masivă

O rochie de plajă cu bretele şi decolteu în "V" este ideală pentru femeile care au un bust generos, şolduri late şi posterior mare. În cazul în care nici nu sunteţi înalte este bine de ştiut că un costum de baie compus dintr-un top de plajă care se leagă după cap şi un slip, ambele cu imprimeuri florale, este alegerea perfectă pentru a ascunde imperfecţiunile. 

Costume de baie pentru un posterior mare

Dacă doriţi să mascaţi posteriorul, atunci recomandarea este un costum de baie dintr-o singură piesă. Pentru a estompa fesele mari, fără a vă ascunde picioarele este bine de ştiut că o fundiţă scurtă aplicată deasupra slipului este soluţia ideală.

Ceea ce aduce un plus de avantaj unui corp cu posteriorul mare este combinaţia de alb şi negru din partea de sus a costumului, cu un slip negru. Este bine să ştiţi că o metodă eficientă de a masca fesele mai plinuţe este atragerea atenţiei către detalii. De exemplu, un costum de baie format dintr-o singură piesă cu imprimeu cu multe detalii şi o cromatică colorată va crea un punct de interes asupra piesei vestimentare, nu asupra formei corpului.

Costume de baie pentru un bust generos

Dacă aveţi un bust generos trebuie să ştiţi că atunci când vă alegeţi costumul de baie, sutienul acestuia trebuie să aibă cupă şi sârmă pentru suport. O altă opţiune la fel de eficientă, mai ales dacă aveţi de gând să şi înotaţi, este un costum de baie cu cupa ajustabilă, compus dintr-o singură piesă, dar să fie cu un imprimeu detaliat.

Costume de baie pentru un bust prea mic

Atunci când aveţi sânii mici, puteţi oferi bustului volum prin culoare sau imprimeuri cât mai mari. Un costum de baie format dintr-un slip cu două bretele şi un sutien cu falduri este o alegere ideală pentru femeile cu bust mic. Foarte important în alegerea costumelor de baie în această situaţie este optarea pentru sutiene ajustabile. Dacă aveţi o talie perfectă şi un posterior mai bombat, puteţi completa costumul de baie cu un slip cu talie înaltă. Acesta detaliu va atrage toată atenţia asupra zonei abdomenului, lipsa unui bust generos nemaifiind un aspect evident.

Citeşte şi

Cum să eviţi arsurile solare. Care sunt sfaturile specialiştilor

Începe sezonul muşcăturilor de căpuşe. Cum ne ferim de boala Lyme, care poate fi mortală

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite