Reclama, mama comerţului. Cum îşi promovează o maramureşeancă produsele de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a lipit afişul în Baia Mare Foto: facebook
Femeia a lipit afişul în Baia Mare Foto: facebook

În timp ce marile companii de tutun îşi promovează produsele prin reclame de sute, poate chiar milioane de euro, o maramureşeancă a găsit o soluţie de-a dreptul inedită. Aceasta a lipit mai multe afişe pe stâlpi, scrise de mână, cu faptul că vinde ţigări la preţuri mult sub cele din magazine.


În timp ce un pachet de ţigări costă între 13 şi 16 lei în magazine, o maramureşeancă a lipit mai multe afişe prin care promovează, cel mai probabil, ţigări de contrabandă. Aceasta a scris pe mai multe hârtii exact marca ţigărilor pe care le-a pus la vânzare şi preţul de vânzare a unui pachet. 
 

Mai mult, aceasta şi-a lăsat şi numărul de telefon şi numele pentru a putea fi contactată de eventualii clienţi. Având în vedere preţul şi marca ţigărilor, acestea sunt importate din alte ţări, lucru care i-ar putea aduce femeii pe lângă un dosar penal şi o condamnare cu închisoarea. 


Ciudat este că în timp ce mulţi doritori vor putea afla acum de la cine să se aprovizioneze, acelaşi lucuru îl vor putea face şi poliţiştii aflaţi în căutarea contrabandiştilor. Fotografia a fost deja postată pe un site de socializare, unde sute de reacţii au venit din partea băimărenilor, care de altfel, o sfătuiesc pe femeie să-şi retragă cât mai repede anunţul în cazul în care nu doreşte să ajungă la închisoare.  

VIDEO În costume de scafandru, trei contrabandişti au încercat să introducă ilegal în ţară 3.000 de pachete cu ţigări

Zeci de mii de pachete cu tigări de contrabandă, confiscate la frontiera de nord

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite