FOTO Contrabandist la 63 de ani. Poliţiştii de frontieră i-au găsit coletele cu tutun în portbagajul maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un maramureşean în vârstă de 63 de ani este cercetat pentru contrabandă, după ce poliţiştii de frontieră i-au descoperit în maşină tutun de provenienţă ucraineană. Întreaga cantitate, în valoare de 35.000 de lei a fost confiscată de oamenii legii, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră din Sighetu Marmaţiei.

Poliţiştii de frontieră maramureşeni l-au descoperit pe contrabandist în urma unei acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană desfăşurată în localitatea Onceşti. Ţigările de contrabandă, 2.990 de pachete, au fost ascunse de către bărbatul în vârstă de 63 de ani în portbagajul maşinii pe care o conducea. 

„Având în vedere cele constatate, s-a luat măsura conducerii şoferului  împreună cu autovehiculul cu ţigări la sediul poliţiei de frontieră, în vederea continuării cercetărilor. Astfel, în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 2.990 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană, în valoare de 35.000 lei, marfă care a fost ridicată în vederea confiscării”, a declarat Radu Lungu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei. 

Până la finalizarea cercetărilor, autoturismul în care a fost descoperită întreaga cantitate de ţigări a rămas la sediul Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

Citeşte şi

FOTO  Incendiu la Primăria Băseşti. Activitatea administrativă se va muta temporar în Căminul de Cultural din localitate

FOTO Laboratorul de Radioterapie cu Energii Înalte de la Spitalul Judeţean din Baia Mare, inaugurat în prezenţa ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite