Cum „a reuşit“ un primar să-şi împuşte vecina cu arma de vânătoare trăgând după doi iepuri. Reacţia edilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un primar din judeţul Maramureş şi-a împuşcat vecina din greşeală, trăgând cu arma de vânătoare după doi iepuri. Emilian Pop este cercetat acum de către poliţiştii pentru vătămare corporală din culpă.

Incidentul s-a petrecut zilele trecute, când primarul comunei Săcălăşeni a tras cu arma de vânătoare după doi iepuri şi alicea a atins-o din greşeală pe vecina sa. Femeia a suferit o rană minoră la nivelul pieptului, iar când poliţiştii au identificat-o nu a dorit să depună plângere.

„Verificările efectuate de poliţişti au relevat că un bărbat în vârstă de 54 de ani ar fi făcut uz de o armă de vânătoare cu alice în curtea locuinţei sale. Totodată, poliţiştii au stabilit că bărbatul este autorizat pentru a purta şi folosi, în condiţiile legii, arme şi muniţii letale de vânătoare. Atât arma folosită, cât şi două tuburi de cartuş au fost ridicate pentru a fi supuse unei constatări criminalistice. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând a dispune măsuri legale”, a arătat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Primarul susţine că a tras după doi iepuri pe care îi creştea în curtea sa.

„Este o anchetă în desfăşurare şi nu aş dori să fac alte declaraţii. Am tras după doi iepuri care erau ai mei”, a declarat pentru Adevărul, primarul Emilian Pop.

Chiar dacă vecina edilului nu a dorit să depună plângere, poliţiştii s-au autosesizat şi cercetează cazul din prisma săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Citeşte şi

FOTO Teribilism la 220 km/h. Şoferul unui BMW a măturat totul în cale

Petiţie către procurorul general în cazul pădurarului ucis în Maramureş: „Avem motive să credem că procurorii locali nu sunt imparţiali“

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite