CiCi, de la Sistem, vrea să treacă de la Senat la Parlamentul European

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Rogojan va candida la alegerile europarlamentare Foto: Arhivă
Ciprian Rogojan va candida la alegerile europarlamentare Foto: Arhivă

Cu ocazia primei conferinţei de presă organizată de către Partidul Mişcarea Populară, filiala Maramureş, senatorul Ciprian Rogojan a anunţat că va fi candidatul acestei formaţiuni politice pentru alegerile europarlamentare. Acesta a recunoscut că decizia nu-i aparţine şi a fost luată, nu în funcţie de performanţe, ci de notorietate.

Cu gânduri măreţe şi puţin fanteziste porneşte la drum PMP Maramureş. Asta după ce senatorul Ciprian Rogoja, alias CiCi de la Sistem, şi-a anunţat candidatura la alegerile europarlamentare. Mai mult, acesta a spus chiar că îşi doreşte un scor bun, din două cifre. „Partidul Mişcarea Populară îşi propune un scor cu două cifre pentru europarlamentare. Nu voi fi pe un loc eligibil, dar atât eu, cât şi doamna Elena Udrea ne-am gândit că trebuie în acest moment să ajutăm partidul. Nu a fost decizia mea, s-a votat şi, pe considerentul că am cea mai mare notorietate pe Baia Mare şi în Maramureş, s-a decis să fiu pe liste la europarlamentare, mai ales că atunci când am candidat pentru Parlamentare am obţinut 10.000 voturi”, a declarat senatorul.

Ciprian Rogojan a intrat în politică în urmă cu doi ani, când s-a înscris în Partidul Democrat Liberal. A câştigat postul de senator la alegerile parlamentare, iar în acest moment este preşedintele interimar al PMP Maramureş. 

Cum îşi motivează Ciprian Rogojan trecerea la PMP şi ce spune despre partidul care l-a trimis în Parlament

Ciprian Rogojan: „Sfidările membrilor USL afectează viitorul maramureşenilor“

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite