Cum îşi motivează Ciprian Rogojan trecerea la PMP şi ce spune despre partidul care l-a trimis în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Rogojan s-a alăturat Partidului Mişcarea Populară Foto: Arhivă
Ciprian Rogojan s-a alăturat Partidului Mişcarea Populară Foto: Arhivă

Una dintre surprizele de la alegerile parlamentare a fost Cirprian Rogojan, alias CiCi de la Sistem, care în urma alegerilor a devenit senator de Maramureş. Cu o scurtă istorie politică în spate, acesta a ales după aproape doi ani de la intrarea sa în Partdiul Democrat Liberal să treacă la Partidul Mişcarea Populară.

Cum era de aşteptat, după mai multe divergenţe cu şefii PDL Maramureş, dar şi datorită strânsei sale legături cu Elena Udrea, senatorul Ciprian Rogojan este unul dintre parlamentarii care a plecat spre PMP. La câteva zile după mişcarea făcută, senatorul îşi motivează alegerea. Mai mult, acesta atacă dur actuala conducere PDL, pe care o consideră doar o marionetă în faţa USL. „nu am dorit să stau în băncile Parlamentului jucându-mă de-a Opoziţia, am considerat că PMP are o viziune clară şi o cauză precisă, în care cred şi eu. Este foarte important ca atunci când eşti în Opoziţie, vocea ta să fie auzită. Corul vocilor din PDL, ca presupus opozant al stângăciilor şi grosolăniilor puterii, este «dirijat» de actuala conducere într-o direcţie foarte comodă pentru guvernarea USL. Noi, cei 15 parlamentari care ne-am înscris în Partidul Mişcarea Populară, nu am venit după funcţii sau după privilegii. PMP s-a născut ca partid de opoziţie şi va acţiona în consecinţă. Putem funcţiona ca un grup parlamentar care nu va mima lupta cu puterea şi ne vom respecta credinţele şi valorile“, arată senatorul. 
 

Porivit unor surse, senatorul ar urma să fie numit preşedintele PMP Maramureş având de altfel şi sarcina să atragă cât mai mulţi membri noi în rândurile partidului condus din umbră de preşedintele Traian Băsescu. 

Senatorul Ciprian Rogojan întâlnire pe mare cu preşedintele Băsescu

Ciprian Rogojan: „Sfidările membrilor USL afectează viitorul maramureşenilor“

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite