Un polițist din Bacău aflat în timpul liber a prins un motociclist care a creat haos pe străzile din orașul Roman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul, în vârstă de 20 de ani, a refuzat să oprească motociclul cu care se deplasa la semnalele regulamentare ale polițiștilor și a pornit într-o cursă nebunească prin oraș, cu Poliția pe urmele lui. 

Pe 18 august, în jurul orei 16,50, polițiștii Biroului Rutier Roman au efectuat semnale regulamentare de oprire a unui motociclu, care circula pe strada Mihai Viteazu, din municipiul Roman.

Motociclistul a trecut peste calea ferată, ignorând barierele FOTO captură video
Motociclistul a trecut peste calea ferată, ignorând barierele FOTO captură video

Conducătorul acestuia nu s-a conformat indicațiilor polițiștilor rutieri, continuându-și deplasarea pe strada Ștefan cel Mare, unde a depășit o coloană de vehicule staționată la o trecere de cale ferată, prin încălcarea marcajului longitudinal continuu.

„Ajuns la o trecere de nivel cu calea ferată, acesta nu a oprit în dreptul barierelor care erau coborâte, continuând să pună în pericol traficul rutier. Polițiștii au continuat urmărirea acestuia până în comuna Tămășeni, unde cu sprijinul unui polițist din cadrul IPJ Bacău, aflat în timpul liber, au depistat persoana în cauză, un tânăr de 20 de ani, din Tămășeni”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă, în cuantum de 5.655 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 210 zile.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite