Doi hoți au murit în mașina pe care o furaseră. Autovehiculul a fost găsit răsturnat pe un câmp

0
Publicat:

Doi bărbați au murit joi dimineață, pe un teren agricol, pe DN 15, într-un accident rutier cu mașina pe care o furaseră din județul Bacău. Cel aflat la volan a pierdut controlul direcției, iar autovehiculul a ieșit în decor și s-a răsturnat pe câmp.

Mașina furată din județul Bacău FOTO ISU Neamț
Mașina furată din județul Bacău FOTO ISU Neamț

Un echipaj de Poliție aflat în patrulare a observat joi, 17 noiembrie, un autoturism răsturnat pe un teren agricol, în apropierea localităţii Podoleni din județul Neamț. Echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.   

În autoturism au fost găsite trupurile neînsuflețite a doi bărbaţi.  Polițiștii nemțeni au aflat ulterior și identitatea şoferului, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Piatra Şoimului.

„La data de 17 noiembrie, în jurul orei 7,30, echipajul de poliție, ce desfășura activități de patrulare, a observat un auto răsturnat pe cupolă, pe un teren agricol, pe Drumul Național 15, în afara localității Podoleni. Din nefericire, echipajul medical care a intervenit la fața locului a declarat decesul a două persoane”. a declarat subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

După primele verificări, anchetatorii au stabilit faptul că maşina fusese furată din judeţul Bacău. Se pare că vehiculul răsturnat fusese furat chiar în noaptea de miercuri spre joi, din județul Bacău.

„În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiști, s-a stabilit că autoturismul în cauză ar fi fost sustras, în noapte de 16 spre 17 noiembrie, de pe raza județului Bacău”, au stabilit reprezentanții IPJ Neamț.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul rutier.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite