Mașină de Bacău cu numere de hârtie, prinsă în trafic. Ce a pățit șoferul care a „inovat”

0
Publicat:

Polițiștii din Târgu Ocna, Bacău, au oprit în trafic un autovehicul care avea numere de înmatriculare din hârtie. Mai mult, numărul de înmatriculare aparținea, de fapt, unei alte mașini.

Polițiștii au oprit în trafic mașina cu numere de înmatriculare din hârtie FOTO arhivă Adevărul
Polițiștii au oprit în trafic mașina cu numere de înmatriculare din hârtie FOTO arhivă Adevărul

Polițiștii compartimentului rutier al Poliţiei Târgu Ocna au depistat în trafic, pe 4 octombrie, un bărbat de 42 de ani, din localitate, care conducea un autovehicul cu număr de înmatriculare confecționat din hârtie.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că, numărul afișat aparținea unui alt autovehicul. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul cu numere false”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

Două maşini, descoperite în trafic având numere de înmatriculare identice

Poliţiştii ialomiţeni au descoperit în trafic, pe 6.08.2022, două autoturisme care aveau numere de înamatriculare identice.

În timpul unui control de rutină, oamenii legii au identificat, pe raza localităţii Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare identice. 

Astfel, oamenii legii au descoperit că unul dintre autovehicule era înmatriculat corespunzător, iar celălalt avea numere de înmatriculare false. Ultima era condusă de un tânăr, de 27 de ani, care nu a putut să justifice de ce autovehiculul avea numere similare cu celălalt. Şoferul s-a ales cu dosar penal.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite