Bărbat atacat în timp ce vorbea la telefon cu soția din Italia. Agresorii i-au sărit în spate. Femeia a alarmat rudele

0
Publicat:

Bărbatul se îndrepta seara către casă și vorbea la telefon cu soția aflată la muncă în Italia. A fost atacat brusc din spate. Omul a fost găsit inconștient într-un șanț de fratele său și de echipajul medical.

Cei trei tineri i-au furat consăteanului lor telefonul mobil și banii FOTO arhivă Adevărul
Cei trei tineri i-au furat consăteanului lor telefonul mobil și banii FOTO arhivă Adevărul

Un atac extrem de violent a avut loc pe 1 octombrie, în localitatea băcăuană Răchitoasa. Un localnic în vârstă de 51 de ani a fost atacat cu sălbăticie în plină stradă, în timp ce vorbea la telefon cu soția sa din Italia. Omul s-a prăbuşit, după prima lovitură, dar a apucat să strige după ajutor. Soția lui a auzit strigătele de ajutor prin telefon și a sunat, imediat, la 112 și la rude.

Omul a fost găsit de fratele său și de echipajul de intervenție, inconștient, într-un şanţ și transportat la spital pentru îngrijiri. „Când mi-am revenit, ei deja nu mai erau. M-a sculat un cetăţean pe care nu l-am zărit chiar bine, că eram buimac”, a declarat victima, Nelu Negruţ, potrivit Știrilor ProTV

Soţia s-a speriat foarte tare, când şi-a auzit bărbatul țipând, dar şi pe agresori, vorbind între ei. A sunat la 112, apoi la rude, iar fratele victimei l-a găsit pe om inconştient în şanţ.  

„Vorbind la telefon, a fost lovit în cap. După aceea, nevasta a închis telefonul în Italia şi ne-a chemat pe noi, spunând <Fugiţi, că îl omoară!>”, a declarat fratele victimei.

„Tata striga: <Nu mai daţi, că mă omorâţi!>, iar ei vorbeau după ce au plecat, mama tot a mai auzit câteva secunde”, a declarat Florentina Negruţ, fiica victimei.

Agresorii i-au luat omului 700 de lei și telefonul mobil. La două zile de la eveniment, poliţiştii au reuşit să dea și de urma agresorilor. Este vorba de trei bărbaţi, cu vârste între 18 şi 27 de ani, din aceeași comună. Doi dintre ei au mai fost cercetaţi de poliţie pentru diverse fapte, însă au scăpat de închisoare pentru că erau minori atunci când le-au comis. 

„Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului au identificat și reținut, trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 ani și 27 de ani, din comuna Răchitoasa, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată comisă în seara zilei de 1 octombrie”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

De această dată, toţi trei s-au ales cu dosar penal şi riscă să îşi petreacă următorii 12 ani în spatele gratiilor.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite